středa 11. ledna 2017

Luxol odstíny

Nová receptura má vylepšené vlastnosti jako zvýšenou vodoodpudivost, vysokou přilnavost dalšího nátěru, mechanickou odolnost a také hlubokou penetraci. Tenkovrstvá lazura hlouběji penetruje do dřeva a nezanechává na povrchu film. Zvýrazňuje strukturu dřeva a jeho léta.


Nátěr neomezuje dýchání dřeva a díky sníženému obsahu VOC je také šetrnější k životnímu prostředí. Rychleschnoucí receptura má vylepšené vlastnosti jako zvýšenou vodoodpudivost, vysokou přilnavost dalšího nátěru, mechanickou odolnost a také hlubokou penetraci. Díky nové krémové konzistenci. Luxol Interiérový lak AQUA je bezbarvý lak pro nátěry dřevěných ploch v interiéru, jako je například nábytek, dřevěné obložení, židle, stoly, dveře a jiné dekorativní předměty ze dřeva.


Produkt je na vodní bázi. Barevné odstíny výrobci barev časem mění podle toho co je moderní a co zákazník požaduje. Poslední dobou jsou moderní odstíny sytě fialové barvy či odstíny syté zelené.


Luxol odstíny

Podívat se můžete na vzorník Luxol, odstíny Luxol TOP, odstíny Xyladecor a vzorník Oversol. Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu: (recenzí). Na internetové stránkce Vzorník barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů, tvarů a jiných variant. Lazura vyniká stálými barevnými odstíny s matně saténovým vzhledem.


Krycí olejová lazura na vodní bázi pro dekorativní nátěry na dřevo s ochranou proti povětrnostním vlivům a UV záření. Luxol Dekor - olejová lazura 5L - Baleni: 5L, Odstín: Skandinávská bílá. Zvýšená vodoodpudivost, vysoká přilnavost dalšího nátěru, mechanická odolnost, stálá barevnost a také hluboká penetrace. Luxol Originál AQUA 75L - Luxol originál AQUA: Bezbarvý.


Luxol odstíny

Lazura Luxol odstíny nešetří, pořídit ji můžete hned ve atraktivních barevných provedeních. Luxol Impregnace je impregnační nátěr neboli napouštědlo, které se vzhledem k fungicidním komponentům používá zejména v exteriéru pro ochranu dřeva proti houbám způsobujícím modrání a hnilobu. Penetruje do hloubky a dlouhodobě chrání dřevo. Vyrovnává savost podkladu a optimalizuje strukturu natíraného materiálu pro. LUXOL IMPREGNACE 75l.


Charakteristika a použití výrobku. VOC Výrobek nepodléhá žádné kategorii VOC. Doba použitelnosti roky od data výroby. Skutečné odstíny se mohou lišit od zobrazení na monitoru.


Luxol odstíny

Udaná teoretická vydatnost produktů je orientační, může se lišit v závislosti na podmínkách a přípravě podkladu. Podívejte se, jaké vám může nabídnout Luxol odstíny. A pokud chcete ušetřit, v naší nabídce najdete určitě i některý Luxol palisandr v akci. Jaké jsou výhody venkovní lazury na dřevo? Chráníme dřevo před sluncem.


Podle jakých kritérií lazurovací laky vybrat? Skvěle kryje staré palubky, velmi dobře podlahové desky, min. Používám i na střešní podbití, podlahy, dřevěné parapety, rámy špaletových oken, kotce pro zvířátka, dětské domečky. Dělám takto - bytů, domů či chat ročně. Velmi spokojen, neměnil bych.


Luxol odstíny

Dosáhněte moderního luxusu slonovinovými odstíny. Disolac Tintometrický systém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky