úterý 17. ledna 2017

Grilovací pánev keramická

Strukturované dno pánve zanechává dokonalý otisk jako od grilovací mřížky. Pánev s keramickým povrchem. Tyto pánve je možné použít na všechny typy ohřevu, pokud však máte indukční varnou desku, je potřeba speciální keramická pánev na. Nádobí - pánve, Lamart, nové keramické pánve díky své nepřilnavosti a odolnosti proti poskrábání představují ideální volbu pro vaší kuchyni.


Je keramická pánev skutečně nepřilnavá? Nebude za pár týdnů na vyhození?

Takto se ptá každý, kdo viděl pár reklam a zvažuje, jestli si lákavě vypadající pánvičku nebo třeba i hrnec koupit. Výjimkou samozřejmě není ani zelenina. Už název „ grilovací “ pánev hodně prozrazuje. Výrobní materiál a vůbec tvar a velikost jsou přizpůsobeny tomu, aby docházelo k rovnoměrnému rozložení tepla a dokonalému propečení masa. Jedním z charakteristických znaků grilovací pánve je vroubkovaný povrch.


Jsou odolné vůči kovovému náčiní, optimálně rozkládají teplotu a obvykle mají nepřilnavý povrch. V naší nabídce najdete také grilovací pánev Tefal, Wok pánev Tefal nebo pánev na palačinky Tefal. Na každé pánvi se vám časem na stěnách vytvoří hnusná napečená vrstva, která na černém povrchu alespoň neuráží, není vidět.

Ale prosím, možná jsou lidi, kteří mají čas se nimrat s čištěním tak, aby tam nebyla ani slzička připečené mastnoty. Bez rukojeti jí lze také použít v troubě či mýt v myčce nádobí. Vyznačuje se nepřilnavým povrchem.


Má výborné akumulační schopnosti. Lze mýt v myčce na nádobí. Nevadí, jídlo si přeci můžete grilovat i na grilovacích pánvích od nás. Nabízíme grilovací pánev kruhovou i čtvercovou, jen si vybrat. Keramická grilovací pánev Weber.


Na velké grilovací keramické desce můžete grilovat různé druhy ryb, ať už sladkovodních či mořských, skvěle se hodí pro přípravu krevet a jiných mořských plodů, ale dobře se na ní dělají i palačinky, lívance nebo vejce se slaninou. A pokud máte dobrou grilovací pánev , nemusíte se mu oddávat jen v létě. Grilovací pánve se vyznačují speciálními drážkami na dně, které imitují běžnou grilovací mřížku. Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa a navíc se maso nepřichytí ke dnu.


Orion Nerezová pánev Anett, cm. Plynový ohřev, Indukční ohřev, Elektrický ohřev. Její údržba není náročná, takže nevyžaduje speciální péči.


Odolná je vůči teplotám do 2stupňů a tím pádem se dá použít i na grilování. Weber grilovací keramická pánev - skvělý pomocník při přípravě ryb, masa, zeleniny a jídel, které by mohly propadnout roštem. Dno pánve zanechává otisk jako od grilovací mřížky.

Detailní popis produktu Grilovací pánev na indukci i další typy ohřevů (plyn, elektrika, sklokeramická deska). Je vyrobená z litého hliníku. Vnitřní část je opatřena keramickou vrstvou, která je nepřilnavá a umožňuje smažení a grilování za použití minimálního množství tuku. Indukční vaření a nádobí na indukci Mezi výhody indukčního vaření patří velmi rychlý ohřev, lepší účinnost přenosu tepla, rovnoměrnost ohřevu a lepší kontrolu ohřevu. Dobře provedená palačinková pánev s kvalitní povrchovou úpravou a odolnou rukojetí z nerezu.


Prakticky nesmrtelná kombinace litinového těla a dřevěné rukojeti, která udělá radost. GRILOVACÍ A PEČÍCÍ PÁNVE. Nabízíme Vám za super nízké ceny kvalitní grilovací a pečící pánve! Možnost osobního odběru ve skladu!


Sklad se nachází na Slovensku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky