pátek 20. ledna 2017

Česáček na ovoce fiskars

V kombinaci s lehkou teleskopickou násadou dosáhnete do výšky přes šest metrů. Dokonce snadno sklidíte i ovoce z největšího ovocného stromu. Výrobek se snadno udržuje. Umožňuje práci s ergonomickým držením těla bez žebříku. Kompatibilní s nůžkami UPX8 UPXa UP84.


Sáček z pevné bavlněné tkaniny a rám z odolného materiálu FiberComp. Je vyroben z lehkého kompozitního FiberComp materiálu vyztuženého skelnými vlákny. Pohodlné a rychlé nasazení na univerzální zahradní nůžky bez použití nářadí. Sáček je z pevné bavlny a rám z polyamidu.


Ale je to důvodem, proč mohou být ceny výrazně nižší než je běžné v kamenných nebo seriózních internetových prodejnách. Bavlněný sáček je odnímatelný. FISKARS pro univerzální nůžkyČesáček na ovoce je vyroben z pevné bavlny a rám je z odolného materiálu FiberComp. Lze jej pohodlně a rychle nasadit na univerzální nůžky bez použití nář. LUX-TOOLS česáček na ovoce s teleskopickou násadou je vhodný ke sklízení ovoce ze stromů, ideálně z vyšších míst.


S dokoupenou lehkou teleskopickou násadou dosáhnete do výšky přes šest metrů – dokonce snadno sklidíte i ovoce z největšího ovocného stromu. Doprava zdarma na tisíce produktů. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Fotogalerie Kontakty Přihlášení. Možnosti univerzálních zahradních nůžek rozšiřuje česáček na ovoce , který na ně můžete snadno přidělat. Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem.


Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze. Může dojít ke zpoždění některých objednávek. Standardní doba doručení je pracovní dny, nicméně v této situaci se to může prodloužit. Upozornění Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty.


Kupte si nářadí které se na Vaši zahradu. JavaScript seems to be disabled in your browser. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Skladem 3Kč 4Kč -. Další slevy zahradních potřeb na Kupi.


Fiskars za akční ceny #128176;. Levný fiskars - velký výběr naleznete online na BauMax. Můžete s nimi stříhat ve výškách bez potřeby žebříku nebo naopak těsně u země, aniž byste se museli sklánět. Trhač na ovoce upotřebíte např.


Česáček na ovoce fiskars

Ovoce budete trhat pohodlně ze země bez použití žebříku. Velkou střihací sílu vyvinete pouhým posunem oranžové rukojeti nebo zatáhnete. Dobré je, že česáček je velmi jednoduše odnímatelný. Jako například prořezávací pilku, nůžky na větve, hrábě nebo také čistič okapů.


Práce s nástavci je velice pohodlná a jednoduchá, zvládne ji opravdu každý bez ohledu na stupeň zručnosti. Speciální ochranné balení Objednejte on-line nyní! Zvláštní příslušenství pro univerzální zahradní nůžky, prodlužovací nástavec a teleskopické zahradní nůžky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky