středa 18. ledna 2017

Výška pračkového sifonu

Výška pračkového sifonu : 4- 6mm. Výtokovou hadici jsem zaústil do sifonu umyvadla. Doporučené výšky zařizovacích předmětů – Pomůcky nejen pro instalatéry. Všechny výšky jsou měřené od podlahy a čisté nuly. DŘEZ – přívod studené a teplé vody ve výšce cca 60cm, odpad ve výšce.


Myčku lze napojit také na vývody pro dřez – na přívod studené vody.

Jsou totiž různé hloubky dřezů, odbočky na pračky a myčky, atd. Vyústění vodovodního a kanalizačního. Ahojte, na nete som sa docital, ze vyska prackoveho sifonu by mala byt od 4mm do 6mm. Viem, ze nizsie to byt nemoze, lebo odchadza pracka. Nevíte si rady, jak namontovat sifon?


V návodu, jak namontovat sifon vám ukážeme, jak se snadno a rychle postaráte o to, aby odpad odtékal a fungoval. No na odkazu je podomítkový,ten snád máte ve zdi kolmo? Jestli nmyslíte jen to koleno tak v pohodě.


No a ten sifon je čistý?

Povolte to koleno zdělejte kryt a uvidíte sifon,měl by tam být montážní otvor-demontujte-vyčistěte možná je tam i protizápachová. Kolínko pračkového podomítkového sifonu. Dvojkolínko pračkového podomítkového sifonu. Příslušenství pro instalaci pračky. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon, který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace.


Navrhneme Vám koupelnu snů! Nechte nám na sebe kontakt a domluvíme se s Vámi osobní schůzce. Sprchový masážní panel. Vývody vody umístěte max. V obou případech vývod cca.


V koupelně máme přípraveno pro pračku vč. Důležité bylo vybrat si baterie. Měli jsme dilema zda podomítkové nebo termoregulační, nakonec jsme vybrali. MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ: Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni do odvolání přistoupit mimořádným opatřením. Sifony , BOMA Milevsko.


To je důležité pro zařízení, a pro. Zadání Ventil i sifon byly nově instalovány při nekvalitně provedené rekonstrukci bytu. Klasická zásuvka vo výške 2- 2cm nad úrovňou podlahy a – cm.


Po spuštění pračky ventil i sifon silně protékají.

Místa úniku vody nejsou vidět, pravděpodobně netěsní napojení na přívod vody a odpad. Nabídka Dobrý den, rád pro Vás opravu provedu poprosil bych Vás o bližší informace po telefonu. Stačí prozvonit obratem zavolám.


Takisto aj odpa ten je závislý od hĺbky umývadla a použitého sifónu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky