úterý 17. ledna 2017

Bosch msm 67160 heureka

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Příkon 7W Štíhlý, ale velmi výkonný ponorný mixér Optimální manipulace díky ergonomickému designu, velkým tlačítkům a soft Touch povrchu rukojeti Tichý, bezvibrační motor Volič otáček s rychlost. Lowest Prices on Top Items. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Can you help us answering this brief survey? It will not take you more than a minute. Sekání, mixování i drcení ledu hravě zvládne tichý, bezvibrační motor s příkonem 7W.


S mixérem je také možno sekat a šlehat. Regulace otáček s rychlostmi a tlačítko Turbo pro maximální výkon. Msm - Vyhledávání na Heureka. Bosch msm - Vyhľadávanie na Heureka. Výkon závisí na příkonu, tento výrobek by tedy měl být velmi výkonný a měl by bezproblémově rozmixovat i tvrdší suroviny jako jsou například.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Chvályhodný je však i vysoký příkon 7W nebo volitelných rychlostí. Jeho štíhle telo v šedočiernej kombinácii farieb má ergonomicky tvarovanou rukoväť, takže sa prístroj drží skvelo v ruke. Rukoväť je navyše vybavená protišmykovým a na dotyk príjemným povrchom Soft Touch. Tekintsd meg a termék információit.


Wystarczy wrzucić wszystkie. Tento ponorný tyčový mixér zvládne v kuchyni i ty nejnáročnější úkoly. Potěší tichý a bezvibrační motor s vysokým výkonem , snadné používání a jednoduchá manipulace. Poteší tichý a bezvibračný motor s vysokým výkonom, jednoduché používanie a jednoduchá manipulácia. Jakmile si na něj jednou zvyknete, již bez něj nedokážete žít.


Má velice silný a hlavně tichý motor a díky své nerezové mixovací noze vám pomůže rozmixovat třeba i horké pyré. Jeho široké možnosti použití nabízí nejen. Jeho držení je příjemné díky tvarované rukojeti a jejímu pogumování.


Motor s příkonem 7W poskytuje výkonovou rezervu, díky které se nezadýchá ani při delším provozu (délka není v návodu omezena). MSM - Vyhľadávanie na Heureka. In light of the new COVID-circuit breaker measures, the Experience Centre will be closed from April to For sales enquiries, you may reach out to our brand ambassadors via bsh. Spoľahlivá nemecká kvalita BOSCH. Vysoko kvalitná noha z nehrdzavejúcej ocele je pachovo aj chuťovo neutrálna, odolný materiál je ideálny pre prípravu horúcich polievok a omáčok - nezafarbí sa ani pri kontakte napr.


Internetový obchod Patro. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Akonáhle si naň raz zvyknete, už bez neho nedokážete žiť. Má veľmi silný a hlavne tichý motor a vďaka svojej nerezovej mixovacej nohe vám pomôže rozmixovať napríklad aj horúce pyré.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky