pátek 27. ledna 2017

Rozmrazovač skel

Rozmrazovač skel

Rychlý a účinný způsob, jak se zbavit ledu a námrazy. Rozmrazovač skel je skvelým pomocníkem do auta zejména v zimním období. Je vhodný pro vnitřní i vnější použití. Snadná aplikace pomocí spreje.


Rozmrazovač skel

Koho opravdu trápí, to jsou řidiči. S bílým předním sklem vážně nikam nemůžete. Když se vám tedy udělá zmrzlý povlak na autě, můžete se sn. Ve vteřině odstraňuje námrazu ze skel. Po použití se nemusíte bát dalšího namrzání.


Obsahuje glycerin, který udržuje pryž ohebnou. Pokud je to nutné, postup zopakujte. Okamžitě odstraňuje námrazu a led. Už bylo dost nepraktických škrabek na led. Tento perfektní rozmrazovač skel o objemu 5ml je ideálním nástrojem pro snadné odstranění sněhu, ledu a námrazy ze skel.


Následně pak zabraňuje opětovnému zamrznutí. Odstraňujte led jednoduše, rychle a bez námahy. Přípravek je účinný až do -°C.


Všechny informace o produktu Coyote Glykosol rozmrazovač skel 5ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Coyote Glykosol rozmrazovač skel 5ml. Koupil jsem rozmrazovač skel zn. KALASKA rozmrazovač skel je velmi účinný výrobek určený k snadnému odstranění sněhu, ledu a námrazy ze skel pro jasný výhled.


V okamžiku odstraňuje námrazu ze skel a zabraňuje dalšímu nežádoucímu namrzání. Praktické a velmi skladné balení spreje 300ml. Zabraňuje opětovnému zamrznutí, odstraňuje led bez námahy, účinný až do -18°C. Objem 5ml, mechanický rozprašovač.


Nahrávám Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další slevy autokosmetiky na Kupi. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Sonax rozmrazovač skel je velmi účinný výrobek určený k snadnému odstranění sněhu, ledu a námrazy ze skel pro jasný výhled.


Rozmrazovač skel

Pro rozmrazování zamrzlých skel automobilů, světlometů a dveřních zámků. Zpomaluje nové zamrznutí. Je rychlý, účinný s vysokou čisticí silou. Nenapadá kov, plasty, polykarbonáty, lak ani gumová těsnění. Detailní informace k výrobku, postupy, hodnoty atd.


V našem sortimentu naleznete také rozmrazovač skel. Nízké ceny, vše skladem a dodání do hodin v našem e-shopu! Pro rychlé rozmrazení zamrzlých skel , světlometů a zpětných zrcátek automobilů.


Rozmrazovač skel

Má výborné čistící účinky a zabraňuje opětovnému zamrzání. Nenarušuje lak a gumové části karoserie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky