čtvrtek 26. ledna 2017

Osuška s vlastním textem

Reklamní osušky s vlastním potiskem. Nabízíme nejširší sortiment, fullservisové služby, odezvu na poptávku do hodin. Osuška z kvalitního froté o. S novým bastardím ručníkem utřeš všechny najednou.


Ať už jdeš k vodě, do sprchy nebo třeba do posilky, všude tě bude doprovázet bastardí ostrovtip. SPZ značka s vlastním textem 14Kč.

Ideální pro Tebe nebo jako dárek pro Tobě blízkou osobu. Kuchyňské zástěry s různými motivy jsou ideálním doplňkem pro vaření jak v moderní kuchyni, tak i na chalupě. Produkty s vlastním potiskem nepodléhají výměně ani vrácení. Darujte svatebčanům kvalitní propisky s datumem Vaší svatby, aby Vám napsali vzkazy do svatební knihy.


Propisky s vlastním textem Obdarujte svou rodinu nebo přátele kvalitními propiskami, které jsou označeny Vaším vlastním textem. Kovové zapalovače s vyrytým textem , logem, nebo obrázkem. Na zapalovač Vám vygravírujeme text, obrázek, logo dle Vašeho zadání.


Etikety s vlastním textem. Nejlepší dárky jsou ty od srdce.

A co na srdci, to na jazyku. Nech si svá slova díků, lásky nebo originální gratulaci k narozeninám vytisknout na víno. Diamantová svíčka z řady S vlastním textem. Vyrábíme moderní, originální dárky s fotkou nebo textem.


Dárky pro muže, dárek pro ženu, kamaráda, nevěstu, novomanžele, cestovatele, rybáře, lyžaře, pro babičku dárek s vnoučaty. Propiska s vlastním textem bude jedinečný vlastní originál, stejně tak udělá radost jako osobní dárek! Dle délky textu je zvolena velikost - čím více znaků tím menší písmo. Maximum je znaků (při velikosti písma dle fontu cca bodů). Zástěra s vlastním textem.


Originální dárky s laserováním na přání. Skutečně osobní dárky s věnováním, jménem, vlastním textem či grafikou. V naší nabídce najdete embosované válečky na sušenky, smaltované hrnky s motivem, švýcarské nože Victorinox s věnováním, termoláhve na pití se jménem, identifikační známky pro mazlíčky a další. V sortimentu naleznete trička a mikiny s vlastním potiskem, polokošile, čepice, tašky a oblečení pro batolata, s možností ozvláštnění naším hotovým motivem. Dobrý den, ráda bych si koupila nejmenší nabízenou samolepku s vlastním textem , tedy cm.


Mám text napsaný ve wordu a chtěla bych konkrétní font velikost (cca 6xcm) a taky potřebuji, aby samolepka byla vyřezávaná, tudíž po nalepení zůstane pouze text, žádné pozadí, ani průsvitné. Zvolte BARVU OSUŠKY, BARVU NITĚ a klikněte na KOUPIT. Do okýnka PŘIPOJIT POZNÁMKU napište text vyšívky.


Případně můžete PŘIPOJIT OBRÁZEK.

Popusťte uzdu své fantazie a potěšte své blízké dárkem přesně na míru. Pouze u nás si můžete online vytvořit pohlednici s vlastním textem. Nahrajte požadovaný obrázek či pohled z vašeho pc a přidejte k němu váš originální text s věnováním. Cedulka s vlastním textem - zadejte pouze vlastní popisky a čekejte na výrobu.


DEJNA Body s vlastním textem - zelené. Buďte originální body s vlastním textem ! Vezmete ji do ruky a hlavou vám proletí vzpomínky na dětské léta, lodičky z kůry a další zážitky. Odrostly na ní celé generace a po celou dobu se její tvar nezměnil.


Pořiďte si tento legendární nožík i vy, tentokrát s vaším vlastním nápisem na čepeli. Nechte si online vyrobit originální valentýnský nebo zamilovaný dárek s potiskem podle vlastní fantazie. Svůj individuální potisk - obrázek, text či oboje, si můžete nechat zhotovit na hrnek, tričko, mikinu, spodní prádlo, polštářek, plyšáka a jiné dárkové předměty.


Dárek pro miláčka může být jedinečný, kterým řeknete své lásce že patříme k sobě: mám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky