pátek 20. ledna 2017

Otvírák na konzervy president

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky. Rukojeti jsou zakončeny praktickými očky pro zavěšení. V žádné domácnosti by tento pomocník rozhodně neměl chybět.


Máte rádi klasický otvírák na konzervy , nebo dáváte přednost moderním designovým kouskům? Od generacemi ověřených modelů po inovativní stylovky. Pořiďte si otvírák na konzervy , který vám padne do oka i do ruky.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. One Touch Can Opener Elektrický otvírák na konzervy Určitě se každý z nás, v životě setkal s bojem, při otevírání konzerv. Dobrý den, prodám pákový otvírák na víno zn.


Díky němu je otevření korkových lahví hračkou. Vhodné do vináren, restaurací, zkrátka tam, kde je třeba často dolovat zátku z lahve. Materiál: ocel, rukojeť plast PA.


Pardubice, cena 250Kč, od lucka1na Sbazar. Restovanou zeleninu, slaninu, houby apod.

Vybírejte z produktů v kategorii otvíráky na konzervy. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Nejlevnější e-shop patro.


Zboží za akční ceny, slevy. Otvárač na konzervy kovový PRESTO. Magnetická lišta na nože PRESIDENT , s brúskou. Prostě obyč otvírák , nemohli jsme najít president , tak nouzovka. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč. V kuchyni nemůžou chybět ani otvíráky na víno, pivo, kompoty nebo lahve, a právě ty všechny najdete v této části naší nabídky. Anglická značka Mason Cash vyrábí krásné, funkční, ikonické kuchyňské nádobí po více než 2let.


Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vhodný do umývačky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. Vyberajte si otvárače na konzervy podľa parametrov a porovnajte si ceny z internetových obchodov. Nakupujte najlacnejšie cez Heuréku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mechanický otvírák s řezacím kolečkem má pevnou a masivní konstrukci.


Toto kuchyňské nářadí je určeno pro snadné otevření každé konzervy jakýchkoliv… Od 1Kč obchod. Otvíráky na konzervy za skvělé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky