úterý 24. ledna 2017

Cedule ulice

Vyrábíme veškeré smaltované cedule , uliční tabule, domovní čísla, vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby. Originální smaltované cedule s nápisem dle přání jsou unikátním dárkem! Vzhled smaltovaných cedulí je naprosto autetický, dodáme vám skutečnou, pravou smaltovanou tabulku s jmény vašich blízkých nebo jakýmkoli číslem či textem.


Všechny námi vyráběné cedule mají ochranné kroužky u otvorů proti možnému oprýskání smaltu při montáži. U cedulí s domovním číslem nebo názvem ulice podle § zákona č.

Stačí ale obejít pár okolních. Cedule s označení názvu ulice , náměstí. Možnost výroby cedule na přání jako originální dárek. Při objednávce v poznámce uveďte požadovanou barevnou kombinaci a název ulice.


Jakoukoliv individuální ceduli Vám rádi navrhneme v našem GRAFICKÉM STUDIU nebo vyrobíme podle Vámi dodaného návrhu. Cedulky jsou tisknuté kvalitními materiály se zvýšenou odolností proti UV záření. Výhodou je nízká cena, exkluzivní vzhle možnost libovolné úpravy a rozměru.


Klikněte na vybraný vzor a velikost, doplňte údaj na ceduli a pokračujte v objednávce.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tabulka nese název ulice nebo městské části. Smaltovaná uliční cedule s textem a orámováním.


Tento typ cedule je oboustranně smaltovaný a její povrch je pokrytý ochrannou vrstvou, díky níž tabulka dlouhodobě odolává nepříznivému počasí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Každá pojmenovaná ulice bude mít své vlastní číslování, a to liché na levé straně a sudé na pravé straně. Středem této orientace se v Brně stává toliko Velké náměstí a začátky ulic (nutné i ke stanovení stran) jsou (pomyslně, či vzdušnou čarou) blíže onomu stanovenému středu. Tabulku s popisným číslem domu nebo chaty si můžete individualizovat. Lze připevnit na fasádu jednotlivá čísla, či dokonce i názvy ulic po písmenech.


Ideálním řešením je použít smaltovanou ceduli.

Františka Vantucha - ulice pojmenována po sedlákovi nespravedlivě stíhaném za kolektivizace. Dumáte nad obsahem cedule ? Kratochvíl vedl odbojovou organizaci Obrana národa v Nové Bělé. Na ceduli zvládneme umístit cokoliv – vaše logo, slogan, adresu a jiné texty nebo fotky a další grafiku. Ceduli můžeme namontovat na zeď, nebo ji doslova vystrčit do ulice – pak se jí říká vývěsní štít.


Pokud se k vaší budově přijíždí čelně. V širokém sortimentu najdete plechové cedule coffee, které pozvou zákazníky na výjimečně dobrou kávu do vaší kavárny, nebo plechová cedule CupCake či Lazy Days vhodná do nově vznikající cukrárny. Naopak do hezké hospůdky přivede z ulice retro plechová cedule pivní, která se náramně hodí k této tématice. When you have eliminated the JavaScript , whatever remains must be an empty page. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky