neděle 29. ledna 2017

Infuzní stojan bazar

Přístroje lze pouzžít samostatně jako autonomní měřící a rřídící jednotku s možností přenosu měřené veličiny nebo je lze řadit pomocí digitální komunikační linky RS4do měřících skupin (max. jednotek) připojených k PC. Infuzní stojan nerezový. Pojizdný infúzní stojan z nerezové oceli s plastovým křížem. Stojan je nastavitelný na 1- 2cm.


Katetry-cévky s balónkem Katetry-cévky bez balónku Sady cévkování Gely na katetrizaci Nádoby - sáčky na moč Urinální kondomy Uzávěry.

Inzerát infuzní stojan , sedák na vanu v okrese Hlavní město Praha, cena 850Kč, od Vasek Stamb na Sbazar. Popis: - velmi zachovalý, plně funkční. Teleskopický infúzní stojan zahnutý. Zasouvá se do držáku na hrazdu v hlavové části lůžka. Vybavený kovovými háčky.


Horní díl je esovitě zahnutý. Pojízdný, stabilní a výškově nastavitelný stojan na čtyři infuzní soupravy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Na fotkách je odfotený ten istý stojan , ktorý používam. Tento ktorý ponúkam je ešte nerozbalený. Viem poslať aj poštou, kontakt prosím e-mailom, na sms neodpisujem.


Vybírejte z inzerátů. Stabilní plastový podvozek s dobře pohyblivými kolečky, z nich jsou brzděná, stojan z chromované oceli. Kovový držák infúzních lahví, každý hák lze zatížit až do hmotnosti kg. Nábytek - Nerez stojan bazar. Kód produktu: ZN1P_ bazar.


Zástěna nízká jednodílná, vyrobená z ocelových trubek, rám je povrchově upraven práškovou barvou, pojízdná.

Plastová výplň k zamezení výhledu. Nová, v originál balení - neodebral zákazník. Absolutně bezpečná, velmi výkonná a zároveň jemná biolampa Medall se stylovým designem je určena pro všestranné použití.


Umožňuje pohodlné ošetření celého Vašeho těla, může být kdekoliv a kdykoliv naprogramována díky integrovanému časovači. Výška infuzního stojanu 1až 2cm. Díky přesně vypočtenému radiusu kolébky, překlopení přívěsu je velmi.


Predám masívny, nepoužitý, multifunkčný stojan na drepy o rozmeroch výška x dĺžka x šírka - 170cm x 110cm x 110cm a hmotnosti cca 75kg. Na spodnej časti je gumových podložiek, konštrukcia sa teda neodiera o podlahu a stabilne stojí. Nabízíme zpracování černé ocele, nerezové ocele a hliníku.


Predám kovový stojan na reklamné prospekty, letáky veľkosť A4. Na jeden stojan sa dajú umiestniť dva druhy tlačovín. Nič im nie je, treba ich len poumývať a nalepiť si svoje logo.


Cena za jeden je EUR, pri odbere všetkých šesť kusov cena EUR. Je možné na to vystaviť aj dokl. Dokonce může sloužit jako designový stojan na stůl s vaším oblíbeným uměleckým dílem nebo fotkou apod. Nezapomněli jsme ani na našich malých umělců, pro které máme v nabídce různé malířské stojany. Malířský stojan pro děti je obvykle nastavitelný a váš malý umělec ho může využít i jako stojan školní.


Prodám vertikalizační stojan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky