úterý 17. ledna 2017

Kuchařské zástěry profi

KANSAS popis: KANSAS je z kůže,která má extra voskovou vrstvu pro lepší ochranu zástěry. Díky tomu má zástěra také drsný a tvrdý vzhled. Je z pružné kůže a proto je velmi pohodlná na nošení.


Kansas kožené zástěry jsou vybaveny vysoce kvalitními pásy a popruhy z kůže. V nabídce naší stránky najdete kvalitní a funkční kuchařské rondony - blůzy, kuchařské kalhoty, polokošile a trička, kuchařské zástěry , kuchařskou obuv, šátky kolem krku, rukavice a také funkční kuchařské čepice. Zástěra pro pomocné síly v kuchyni nebo číšníky.

Nabízíme i výhodné kuchařské sety. Myslíme i na nejmenších v části pro děti. Pokaždé, když vybíráme kuchařské zástěry , snažíme se přemýšlet jako naši zákazníci.


Někdo má rád lehkou zástěru, která je lehce pratelná a rychle se suší. Jiný zase pevnou a kvalitní bavlněnou zástěru. Oblíbené jsou zejména pruhované náprsenkové zástěry nebo je jich krátká variant do pasu. Pro všechny milovníky vaření, pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců. V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin.


Zástera pre kuchára neodmysliteľne patrí k štandardnej výbave každého profesionála.

Ponúkame Vám možnosť vyšitia na zásteru v tvare: meno, názov reštaurácie, pracovná pozícia s logom vašej prevádzky. E-shop s kvalitním oblečením a obuví pro kuchaře a číšníky, profesionální nože, ocílky a brusky na nože. Zboží skladem a zajistíme rychlé doručení. I v kuchyni můžete vypadat pěkně a cítit se příjemně. Stačí jen mít to správné kuchařské oblečení.


Díky našim zkušenostem v anglických kuchyních spolupracujeme s řadou kvalitních výrobců a dovážíme do Česka prvotřídní kuchyňské zástěry , dámské i pánské rondony či nejrůznější typy kuchařských čepic. Univerzální kuchařská zástěra na uvázání kolem pasu. Zástěry jsou určeny pro veškeré profese, mají status pracovní zástěry a jsou vhodné pro použití jako ochranný pracovní prostředek pro průmysl, gastronomii a služby. V případě že si nevyberete to co hledáte neváhejte nás kontaktovat s požadavkem na zakázkovou výrobu.


Díky širokým skladovým zásobám materiálu jsme schopni realizovat vaše individuální. V případě specifických požadavků na střih, barvu, nebo provedení zástěry navštivte sekci zakázková výroba , nebo nás kontaktujte. Kuchařské kalhoty ARMY STYLE. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete.


Koupí zástěr v balení po více kusech nám umožníte nabídnout vám výhodnější cenu za jeden kus. Kvalitní kuchyňské potřeby vám usnadní přípravu všech pokrmů. Mezi nejoblíbenější pomůcky do kuchyně patří: struhadla, naběračky, obracečky, prkénka na krájení, kuchyňské váhy, dózy na potraviny, kuchyňské teploměry a další kuchyňské náčiní. Aby bylo možné vyrobit kované kuchařské nože zn.


DICK je zapotřebí více než úkonů.

Výkovky z oceli, vyrobené bez svarů hoří pod vysokým tlakem, ocel je tedy silně stlačena. Je kladen důraz na optimální rozložení hmotnosti mezi ostřím a rukojetí. Základní materiál je z vysoce legované, nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky