středa 11. ledna 2017

Dtest myčky 2016

Dtest myčky 2016

Configurations Available. Browse Our Full Line of Bearings. Test : Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam. Abychom při testování co nejvěrohodněji simulovali každodenní provoz, musely myčky během zkoušky mycí účinnosti čelit hned několika typům zaschlých nečistot: od másla, margarínu, vajec, špenátu, ovesných vloček, kávy, čaje, rajčatové šťávy, mléka, bramborového škrobu nebo mletého masa.


Dtest myčky 2016

Možná jste si při výběru myčky nádobí vzali na pomoc výsledky našeho loňského testu. Nákupem přístroje však cesta za čistými lesklými talíři a sklenicemi teprve začíná a úspěšně ji lze absolvovat jedině v doprovodu účinných čisticích prostředků. Recenze, test a rady jak vybrat myčku. Náš test obsahuje myčky nádobí, které doporučují jak renomované organizace, tak i samotní spotřebitelé – tedy nejčastěji ženy v domácnosti. Pokud máte s některou z myček nádobí své vlastní zkušenosti, budeme velmi rádi, pokud vyjádříte svůj názor v diskusi, níže na této stránce.


Testované vestavné i volně stojící myčky s 60centimetrovou šířkou pojmou až sad nádobí. To odpovídá i více než sto kusům na jedno mytí. Teď si představte, že takovouto nálož musíte do blyštivého a křišťálově čistého stavu uvést jen pomocí vašich rukou, mycího prostředku, dřezu a vodovodního kohoutku. Stolní myčky mají do jisté míry vlastní kategorii, jsou zkrátka menším provedením běžných myček. Hlavní program (nazývaný auto nebo normal) je energeticky náročnější a většina myček při něm dosahuje vyšší spotřeby, najdou se však úsporné modely se spotřebou pod kWh.


Průměrná spotřeba testovaných modelů v hlavním programu je pouhých 13. Proběhl test téměř myček nádobí a vy můžete být nyní u toho! Připravili jsme pro vás tentokrát delší sestřih toho, jak testování probíhalo.


Technici v laboratoři se. Nevýhodu myčky na nádobí spatřujeme v náročnější instalaci a návodu, který je univerzální pro více typů. Pokud však zvážíme cenu myčky , musíme uznat, že se jedná o opravdu dobrý výrobek. Pomůžeme vám najít kompromis mezi cenou a spotřebou. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat myčku.


Stejné značení má i proces mytí a sušení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky