pátek 27. ledna 2017

Sklenice na bílé víno ikea

Máte rádi plné červené víno s ovocnými tóny, nebo spíš suché bílé ? A co třeba nějaké bublinky? Ať už jste milovníky čehokoli, u nás si můžete pořídit sklenky na jakýkoli oblíbený nápoj, které se dají mýt v myčce. Od snídaně po narozeninové oslavy – pomohou vám navodit patřičnou atmosféru pro každou příležitost.


Výrobek před prvním použitím umyjte.

Lesklé a čiré podobně jako křišťálové sklo, ale zcela bezolovnaté. Může se mýt v myčce na nádobí. Máte v horkém letním dnu rádi ledové frapuccino, nebo jen trochu džusu po ránu? Prohlédněte si náš sortiment sklenic z IKEA. Máme opravdu široký výběr v různých tvarech, barvách a stylech – zvolte tak, aby se vám sklenice hodily ke stolnímu nádobí.


Nakupovat můžete online nebo v obchodním domě. Bílé víno se obvykle podává v menších sklenicích, než těch, která jsou určena pro červené víno. Výběr správné sklenice ovlivňuje to, jak se rozvine aroma servírovaného vína.

Vůně je přitom důležitá, představuje totiž dveře do vína. Vhodné jak pro bílá tak i růžová vína. Vyrobené z kvalitního křišťálového skla.


Informace o koronaviru a provozu IKEA. Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky. Skleničky rozmanitých tvarů typu. Lužické sklo LsG Czechia Nový Bor. Detail produktu Do obchodu.


Základní surovina vyrobená v České republice Nový Bor. Kvalitní sklenice a skleničky na bílé víno. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé , broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI.


Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Každá sklenice má svůj pevně uzavíratelný plastový obal. Vyberte si skleničky na víno z produkce nejlepších českých i zahraničních skláren.


Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil.

Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Víno ve správné sklenici chutná mnohem lépe, stačí jen vědět, který tvar je pro různé typy vín ten správný. V módě jsou letos velké sklenice , které jsou také relativně vysoké, víno z nich lépe chutná, protože se v nich lépe uvolňuje aroma, i u nich bychom ale měli rozlišovat, na které víno se hodí a na které ne. SKLENICE NA VÍNO MÁ BÝT. V ORIGINÁLNÍCH LAHVÍCH. BÍLÉ VÍNO MŮŽEME PODÁVAT.


Nabízíme různé sklenice na bílá vína, z českých skláren jako je například Crystalex, AP crystal a další. U nás najdete i ručně foukané sklo, všechny sklenice na bílá vína pro Vás pečlivě zabalíme a zašleme na Vaši adresu. Preferujete-li bílé víno , podívejte se na naši nabídku.


Máme také veselé barevné, slavnostní zlacené a tradiční broušené sklenice na bílé víno. Již jen svou přítomností ozvláštní sklenice na víno každé stolování. Díky tomu si víno lépe vychutnáte. Ať již klasicky čistý, zdobený či jemně atypický styl skleniček se bude na vašem.


Sekt ve sklenici na bílé víno , pivo ve sklenici na vodu? To nemusí být: u XXXLutz najdete skleničky, které potřebujete pro různé příležitosti a nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky