pondělí 16. ledna 2017

Keramický pekáč na husu

Tradiční keramický pekáč na husu , ale třeba i na maso nebo něco dalšího. U tohoto výrobku se stává, že se v peci mírně deformuje, takže nebývá úplně souměrně rovného tvaru, ale muže být po delší straně mírně prohnutý. Je to znak ruční práce a vysokých teplot při výpalu.


Materiál, který zvolíte, záleží na vaší osobní preferenci – na pečení husy se hodí jak pekáč smaltovaný, tak i litinový, skleněný, teflonový, titanový či keramický. Troubu předehřejeme na 150°C a vložíme do ní pekáč s husou. Pečeme asi hodiny v závislosti na velikosti husy.

Před samotným finišem husu mašlovačkou zlehka opakovaně. Bez obav v něm ale můžete upéci i jakýkoli jiný druh masa. Pečlivě navržený tvar poklice pro optimální cirkulaci vzduchu ve. NIKDY NE NA KOV, KÁ MEN, VODU, SNÍH, DLAŽ DICE A POD. Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste projevili koupí našeho výrobku a přejeme Vám, abyste ho užili ve zdraví!


Přejeme Vám krásné kulinářské zážitky a dobrou chuť. Oválný hrnec, pekáč s poklicí na pečení kachny, husy L, Emile Henry (Barva-fialový - lilkový) Emile Henry Oválný pekáč s poklicí Robustní oválný keramický pekáč s poklicí má vynikající termoakumulační vlastnosti a je přímo stvořen pro pozvolné pečení v troubě. Rošt který lze z pekáče vyjmout.


Velký obal na květináč: Externí: velký pekáč na husu lamart: recept na pomalu pečenou husu : jak jednoduše a správně oškuba.

Glazovaný keramický pekáč výborně vodí teplo. Díky tomu v něm pokrmy zůstávají dlouhou dobu teplé a dopékají se i po vypnutí tepelného zdroje, čímž šetříte energii. V přírodní keramice upečete husu i jiné typy masa. Nálevka na straně pekáče vám usnadní přelévaní.


Pekáč je vhodný i na pečení buchet. Pečení je radost, obzvláště když pokrmům dodá na chuti i na kvalitě pečení na živém ohni v kuchyňských kamnech nebo v peci. Ke zdárnému dílu potřebujeme ještě pořádný pekáč nebo velkou zapékací mísu. Ve výbavě by nám neměla chybět nádoba s poklicí, bez by se třeba husa nebo kachnička dobře neupekly.


Keramický pekáč na kuře o objemu l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Takmer nezničiteľný pekáč s tradíciou, ktorý vás pri správnej starostlivosti prežije. Oválny keramický pekáč na kurča s jedinečným tvarom pokrievky je ideálny pre pečenie všetkých druhov hydiny, či už ide o Svätomartinské hus, kačicu na pomarančoch či obľúbené kura. Vhodný je i pekáč s víkem, aby se pokrm pořádně propekl. Na konci pak jen stačí sundat pokličku, přidat teplotu a nechat dodělat kůrčičku.


Jestliže však párkrát za rok pečete i celou kachnu nebo husu , pořiďte si velký pekáč na husu. Aký pekáč či zapekaciu misu by ste rozhodne mali mať doma? Hľadáte pre vás vhodný pekáč či zapekaciu misu?

Poradíme vám s výberom vhodného tvaru i materiálu tak, aby ste boli pánom vlastnej kuchyne a tvorili v nej doslova zázraky. Detailní popis produktu. Připravíte v něm křupavou husu i jinou pečínku, výborně se hodí na pečení klasickcýh kynutých buchet s různými náplněmi, zeleninové nádivky, zapékané pokrmy. Pekáče na sklade dokážeme doručiť už v deň objednávky! Oválný keramický pekáč včetně poklice, ideální na husu nebo kachnu.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste.


Ponúkam na predaj keramický pekáč na kura,bábovku. Točená keramika , ručne maľovaná,glazovaná. Originálny darček na narodeniny , meniny , svadby. Veci sa dajú dať aj do umývačky riadu,ako aj do mikrovlnky. V čem je pekáč s poklopem PREMIUM výjimečný?


Maso můžete na sporáku nechat přímo v pekáči „zatáhnout“ a poté dát upéct do trouby. Prvotřídní antiadhezní povlak chrání pokrmy před připálením i během pečení při vyšších teplotách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky