pátek 6. ledna 2017

Parní pračky

Možnost parního praní dnes již u dražších elektrospotřebičů najdete v základní výbavě. Parní programy jsou obecně k. To vám prozradí náš článek. Kde se parní pračky vzaly?


Představujeme parní pračky LG s technologií parního praní napomáhající v boji proti alergenům. Technologie parního praní LG představuje efektivnější praní.

Pára přirozeně uvolňuje vlákna, čímž umožní pracímu prostředku proniknout do hloubky a odstranit i odolné skvrny a lépe odstraňuje zbytky pracího prášku. Navíc jsou úspornější, perou rychleji a nejsou tolik hlučné. Pračky s horním plněním mívají zpravidla spíš základní výbavu a nenajdeme u nich perličky jako je parní generátor nebo automatický dávkovač pracího prostředku.


Kompromisem mezi pračkou s horním a předním plněním mohou být například slim verze praček s předním plněním. ProSteam – pračky , které obsahují parní technologii a minimalizují tak nutnost žehlení. Také druhý výrobce praček, kterého jsme se rozhodli uvést, pochází z Německa. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


Pračky Bosch vám usnadňují život, a to po celou dobu jejich životnosti. Díky automatickým programům je jejich ovládání nejen srozumitelné a jednoduché, ale zajišťují také nejlepší výsledky při nejnižších úrovních spotřeby.

Vyperou účinnější – pára dokáže uvolnit nejmenší vlákna prádla. Prací prostředek pak do nich může hlouběji proniknout a vyčistit tak i skutečně pevně ulpívající skvrny , s nimiž by si běžná pračka neporadila. Která z praček si se špinavým prádlem poradila lépe: parní nebo běžná?


Podívejte se, jak vypraly hlínu, vodovky, ovoce, kečup ad. Pračky s různými parními funkcemi jsou šetrné k vašemu oblečení. Síla páry proniká do prádla, dezinfikuje, účinně ničí alergeny a bakterie.


Prádlo bude méně zmačkané díky programu pro snadné žehlení s přidáním páry. Osviěžení párou zbaví oděvy zápachu. Vyberte si pračku s parními funkcemi podle vašich potřeb.


Pračky dnes ale nabízí i inovativní speciální programy, jako Dark Colours, který chrání tmavý a černý textil před vyblednutím, nebo naopak cyklus Light Colours, který zase odstraní nečistoty ze světlého textilu, aniž by se prádlo obarvilo. Skvělý pomocník v boji proti alergenům díky unikátní funkci parního praní. Optimální řešení všude tam, kam se.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. O LG pračce, která pro praní používá páru jste už nejspíš slyšeli.


Ale jak funguje parní praní? Naše video vás s tím seznámí.

Jednou z důležitých funkcí je technologie SteamPlus, která se dostala i do názvu modelu. Jde o parní praní na konci cyklu, který prádlo osvěží a taky omezí nutnost či náročnost žehlení. Výhodou pračky s předním plněním je skutečnost, že ji můžete umístit do koupelny, pod pracovní desku i jako vestavbu do kuchyňské linky.


Je sice širší než pračka s horním plněním, na druhou stranu vám na vrchní straně nabídne nějaký ten odkládací prostor navíc. Při výběru pračky byste se měli soustředit na několik podstatných kritérií. Podle velikosti koupelny či prádelny se můžete rozhodnout mezi pračkou s horním , anebo předním plněním, počet členů domácnosti by pak měl rozhodovat o volbě objemu bubnu. Pračky se sušičkou – jsou spojením dvou užitečných domácích spotřebičů v jednom.


Pračky Prohlédněte si nabídku našich spotřebičů a vyberte si pračku, která vám bude nejlépe vyhovovat. Udržujte své oblečení dlouho jako nové s pračkami Electrolux.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky