úterý 10. ledna 2017

Absorpční lednice prodej

Absorpční lednička Cestovní lednička pro všechny outdoorové nadšence. Určená je pro udržování potravin v chladném stavu při delším pobytu mimo domov. Ledničku lze připojit k el. V naší nabídce najdete rovněž lednice termoelektrické nebo kompresorové s napájecím napětím 24V DC (pro kamiony), a dle našich zkušeností se jedná o vhodnější řešení, než absorpční produkty. Poměrně velká aparatura absorpčních chladniček předurčuje velikost boxu, navíc s velkými proudovými odběry bez.


Zvyšte výkon vaší lednice v letních měsících (, kdy většina běžných lednic v karavanu zápasí s okolními teplotami) jednoduchou instalací ventilátoru k výdechovým mřížkám. Absorpční chlazení pracuje na principu, při kterém se plynné chladivo nejdříve pohlcuje a následně vypuzuje z pomocné kapaliny. Silný roztok amoniaku přichází z absorpční nádoby do varníku. Po zahřátí stoupají páry amoniaku vzhůru do kondenzátoru a slabý roztok amoniaku jde do trubice. Prosklená lednice využívána v restauraci.


Osvětlená , obrovská výhoda u téhle lednice je že má zvlášť dvoje dvířka takže nemusíte zbytečně otvírat celou lednici obě dvířka jsou uzamykatelná na klíč. Termoelektrické autolednice jsme rozdělili do skupin autochladničky HOBBY, PROFI a Ostatní. Do skupiny HOBBY jsme zařadili autochladničky pro zákazníky, kteří od chladničky očekávají více, než jen získat transportní box na potraviny.


Zásadou našeho obchodu s autochladničkami je neklesat pod určitou. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky pečlivě vybraných modelů a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Přestože od lednice nečekáte velkou hlučnost, je třeba si uvědomit, že lednice běží neustále, takže v případě, že je umístěná v kuchyňském koutě, měli byste tento parametr zohlednit a na energetickém štítku se zaměřit i na hlučnost. Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: absorpční lednice.


Velké objemné lednice s dvojitými dveřmi. Tyto modely poskytují větší kapacitu při nižší hmotnosti. Dokonale se hodí pro přizpůsobení prostorových podmínek v malých RV. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii - strana 3. Vhodná do karavnu nebo na loď. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Campingworld Neugebauer, Finaso, s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Užitný objem mini lednice.


U malé lednice je samozřejmě užitný objem omezený, i přesto tento parametr zůstává důležitý a odvíjí se především od počtu členů v domácnosti a životního stylu. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kopírování textů, fotografií a ostatních částí webu pouze se souhlasem autora. Všechna práva vyhrazena.


Krásné lednice a mrazáky Zanussi, Whirlpool, Bosch, Candy atd. Nové, zánovní i repasované se zárukou. Malé i velké, jednodveřové i dvoudveřové, kompresorové i absorpční , monoklimatické, hotelové minibary. Starší i novější typy , velmi zachovalé, do ubytoven, kolejí i domácností.


Bazar pro domácnost a volný čas. Autolednice Waeco - autochladničky a mobilní chladící technika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky