pátek 27. ledna 2017

Dětská zábrana na postel

Snadná montáž, manipulace i údržba – lze ji jednoduše složit a vzít s sebou na cesty. Nasazovací zábrana lze dokoupit k jakékoliv naší posteli. Dětská zábrana na postel je řešena tak, že se snadno nasune na stranici postele. Během dne lze nasazovací zábranu podle potřeby z postele sundat.


Odnímatelná zábrana je standardně vyrobena o délce 1cm. Dřevěná bezpečnostní zábrana na postel představuje – jak jinak – klasiku v rámci dané kategorie. Může mít podobu typických mřížek nebo dřevěných latěk. Sada bílých zábran k dětské postýlce Pinio Modern, 2x cm.


Zabrana je vyrobena z kvalitního. Dětská postel s přistýlkou a zábranou Praktik - š. Bezpečnostní zábrany) Hodnocení produktu: (). Avšak schopnost podvědomě vnímat prostor kolem sebe a předcházet tak pádům z postele je třeba. Vše pro spánek vašich nejmilovanějších: Od dětských postýlek a kolébek po patrové postele, palandy a dětské postele s úložným prostorem.


Když se stane pro dítě dětská postýlka malá, mnozí rodiče řeší otázku, jak zajistit, aby dítě během spánku z postele nespadlo? Jedinečným a finančně nenáročným řešením je dětská zábrana na postel. Jakou dětskou zábranu na postel koupit a proč si přečtěte v článku. Reer zábrana na postel chrání vaše dítě před pádem z postele.


Rychlá a snadná instalace. Jednoduchý systém upevnění zábrany jen podtrhuje její komfort. Bílá dětská zábrana UNI na postel , zábrana proti pádu dítěte z postele.


Dětská zábrana na postel

Prodáme zábrany k posteli. Jednoduché umístění pod rošt, na jednu postel jsme měli dvě zábrany viz foto. Osobní odběr v Náchodě. Můžu dovést směr Broumov. Chcete byť kontakte s Vašim babätkom aj počas spánku?


Pre pokojný spánok v spoločnej posteli a pohodlné dojčenie zabezpečte okraje postele zábranou na posteľ. Bezpečie Vašich detičiek a spokojný spánok sú najdôležitejšie. Vyberte si zábrany, bočnice na posteľ alebo mantinely na FAVI.


Kč (od 38Kč bez DPH) Detail. Velmi kvalitní zpracování a kvalita použitých materiálů zajištuje ,že každá dětská námi nabízená postel s motivem je kvalitní a velmi odolná. Do rodinného domu oceníte dětské zábrany na schody. Děti se mohou ze schodů skutálet, spadnout a ošklivě se poranit. Zábrana k posteli se jednoduše zasune pod matraci.


Zábrany mají nastavitelnou šířku, snadno se připevní a dítě je neumí sundat. Doplňte svůj dům o dětské pojistek do zásuvek, na šuplíky, lednice či okna. Podívejte se na ostatní pomůcky pro bezpečnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky