čtvrtek 26. ledna 2017

Montáž umyvadla do ytongu

Umývadlá sú pevnou súčasťou toaliet a kúpeľní. Existuje mnoho možností, najčastejšími sú keramické umývadlá, ale najnovšie sú na trhu tiež modely z kameňa a nerezovej ocele. Montáž nového umyvadla Dnes se většinou umyvadlo zavěšuje kotvicími šrouby do hmoždinek. Vybalte proto umyvadlo a změřte rozteče otvorů pro kotvicí šrouby na jeho zadní straně. Umyvadla jsou pevnou součástí toalet a koupelen.


Existuje mnoho variant, nejčastější jsou keramická umyvadla , ale nově jsou na trhu také modely z kamene a nerezové oceli.

This feature is not available right now. Please try again later. Pokud instalujete nové stěnové upevnění, vyrovnejte ho tak, aby horní okraj umyvadla dosahoval do výšky cca cm.


U montáže umyvadla na montážní prvek, např. V tomto případě je nutné vybrat vhodné umyvadlo. Montáž kuchyňské linky do sádrokartonu bez použití hmoždinek - Duration: 6:17.


Môžete sa rozhodnúť pre umývadlá rôznych rozmerov, dvojumývadlo aj úsporné rohové umývadlo určené do malých kúpeľní. Zakoupili jste si do koupelny náš nábytek a nevíte si rady s montáží umyvadlové skříňky či připojením umyvadla ?

Potom shlédněte náš návod. Kompletní nabídku nábytku do. Planujem do kupelne dat pod umyvadlo dosky, tak ako na obrazku nizsie. Su to dosky zavesene na stene konzolami. Vodu nechajte chvíľu tiecť a skontrolujte tesnosť sifónu.


Ak sifón kvapká, skontrolujte, či sú rúry do seba správne zasunuté, všetky tesnenia správne držia a skrutkové spoje sú správne zaistené. Väčšinou sa sifónom zaoberáme až vtedy, keď ho musíme vymeniť, je upchatý alebo kvapká. Osazené umyvadlo připevníme ke stěně – součástí sady šroubů pro uchycení umyvadla jsou plastové podložky zabraňující styku kovové matice s křehkou keramikou. Přišroubujeme hadice baterie na kohouty přívodu vody, vývod sifonu nasuneme do odpadního potrubí ve zdi a zafixujeme jej lepidlem na plast. Taky považuji 10cm ytongu za minimum, ale vim, že někdo dává i 5cm.


Každopádně je to velice špatný zvukový izolant a zasekáním trubek na vodu do zdi ještě umocníte přenos zvuku. Trubky bych vůbec do příčky nezasekával, jednak tím nesnížíte už tak slabou pevnost příčky, také to nebude tolik hučet a ušetříte si s tím práci a hodně nervů. Stupně se osazují po obou stranách na zdivo (podezdění) do maltového lože a nebo pomocí ocelové konzoly. Standardní uložení je 1mm na každé straně. Stupně lze podezdívat, zazdívat do zdiva nebo uložit na konzoly.


Základem úspěšného propojení odpadu je přítomnost trubky s gumovým kroužkem na straně stěny. Pokud máte tento, dnes běžně používaný odpa nebude připojení umyvadla či dřezu žádný problém. Ve hře je ale ještě několik věcí, na které byste si měli dát pozor.

Nejčastěji dodáváme kuchyně na klíč od 3D návrhu po montáž. Kuchyně na míru umožňuje nejvyšší variabilitu uspořádání i barevného provedení a dodáváme je zákazníkům, kteří mají jasnou představu o výsledné podobě nebo mají atypické kuchyňské prostory. Když nebude zedník vemeno a neudělá to do kopce, nemůže zde nastat žádný problém, necháte si tam půl centimetru vůli na odpadu, pro jistotu. To sedátko se nedělá dobře, to je jisté.


Proto není od věci udělat kompletní obezdění podle tvaru vany, a do hotového podezdění vanu posadit (na pěnu nebo lepidlo) a zatížit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky