pondělí 9. ledna 2017

Granitové dřezy pod desku

Atraktivní granitové dřezy pod desku Franke jsou určené k zabudování pod kuchyňskou desku. Možnost výběru z několika barevných provedení umožní dřez a kuchyňskou desku perfektně sladit. Díky speciálním kompozitním materiálům, z nichž jsou granitové dřezy vyrobeny, jsou.


Dřezy pod desku jsou elegantní, módní a ryze praktické. Rychlému smetení drobečků z povrchu kuchyňské desky do dřezu již nebrání žádná vyvýšená hrana, jaká bývá u dřezů klasických vestavných.

Perfektní pro dokonalé sladění kuchyňské pracovní desky a dřezu. Velmi pěkně doplní desky z kamene. Kuchyňské dřezy z materiálu FATGRANIT jsou vyrobeny z přírodního křemene , žuly , pryskyřice s přísadami zajišťující spojení žulových částic. Kuchyňské granitové dřezy vyhlášených značek Franke (fragranitové), Alveus (algranitové), Blanco (filgranitové) Teka (tekgranitové) aj.


Naleznete zde levné granitové dřezy , granitové dřezy s odkapem, rohové granitové dřezy , granitové dřezy s vaničkou a další. Pod sérií MONO nalezneme kompletní zastoupení všech tvarů dřezů, například kulatý jednodřez MONO R-10 hranaté jednodřezy MONO N-1a MONO N-100S, jednodřezy s odkapem MONO D-10 MONO D-100S, MONO D100-XS a MONO D-100L, nebo jednodřez s vaničkou a odkapem MONO D-150. Všechny dřezy MONO u nás naleznete v devíti různých barvách a odstínech.

Díky použitému materiálu – granitu – mají naše dřezy bohatou škálu vlastností, které jsou vyhledávané v každé kuchyni. Začněme s faktem, že každý Lavello granitový dřez má vysokou odolnost proti poškrábání, nárazu, vysokým teplotám a teplotnímu šoku. Tyto vysoce elegantní dřezy jsou zároveň i nadmíru praktické - při smetání drobečků z povrchu kuchyňské desky do dřezu nenarazíte na žádnou vyvýšenou hranu, jaká bývá u dřezů klasických vestavných. Nabízené dřezy pod desku Blanco jsou určené k zabudování pod kuchyňskou desku. Podstavné dřezy značky TEKA - neboli dřezy určené k zabudování pod kuchyňskou desku - jsou symbolem elegance a praktičnosti.


Smetení drobečků z povrchu pracovní desky již nebrání žádná vyvýšená hrana. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Rodi MITHIUS 4V 6mm leštěný.


Laguna 4V 8mm spodní. Tyto granitové dřezy oceníte nejenom v případě velkého nádobí, ale také při přípravě náročnějších pokrmů. Dvojdřezy jsou vhodné především na velkou kuchyňskou desku. V podobě granitového dvojdřezu získáváte dva samostatné dřezy , které vám poskytnou velkou umývací plochu.


Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny. DŘEZY POD DESKU - DŘEZY POD DESKU. Granitové kuchyňské dřezy pod desku.

Kuchyně a jídelna Kuchyňské dřezy Odebrat filtry. Protože kromě svého účelu plní také estetickou funkci, máte štěstí, že si můžete vybrat z široké nabídky tvarů – rohové dřezy , dřezy s vaničkou a odkapem, dvojdřezy apod. Takový granitový dřez vám ušetří mnoho práce s údržbou, keramické dřezy zase působí více rustikálně.


Nerezové dřezy jsou univerzálním doplňkem kuchyně v každém stylu. V naší nabídce naleznete dřezy čistě praktické za dostupné ceny i dřezy vysoce funkční v luxusním provedení. Všechny kategorie nerezových dřezů disponují množstvím a různorodostí tvarů, takže je snadno zakomponujete do jakékoliv kuchyňské desky. SILGRANITOVÉ DŘEZY POD PRACOVNÍ DESKU.


KUCHYŇSKÉ DŘEZY Silgranitové dřezy DŘEZY POD PRACOVNÍ DESKU. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Jsou velmi odolné proti oděru i vysokým teplotám.


Vybírat dnes můžete z granitových dřezů světových značek jako je Telma, Ukinox, Franke, Schock nebo také Elleci. Dřezy nabízíme v různých tvarech a velikostech. A není divu - díky vysoké kvalitě a nejrůznějším barevným provedením se hodí do každé kuchyně.


V našem e-shopu naleznete granitové kuchyňské dřezy renomovaných značek v mnoha technických variantách, a tak nezáleží na velikosti vaší kuchyňské pracovní desky - kvalitu a praktičnost si u nás může. Po umytí nádobí voda odtéká zpět do dřezu a zajišťuje, že pracovní kuchyňská deska bude čistá a suchá. Odkap lze dle modelu nabízíme na levé či pravé straně.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky