úterý 31. ledna 2017

Provzdušňovač vína tescoma

Avšak provzdušnění vína bílého i červeného má svá specifika. Abychom vás jimi nemuseli zatěžovat, vyřešili jsme to zcela jinak – chytrým provzdušňovačem UNO VINO, jenž přesně ví, jak se o servírované víno nejlépe postarat! Za svou šikovnost získal dokonce prestižní světovou cenu za design!


Aby mohlo víno plně rozvinout svou chuť i vůni, je třeba jej před podáváním kvalitně provzdušnit. Rychle a účinně provzdušní bílé a červené víno během nalévání do sklenic, víno získá plně rozvinutou chuť i vůni okamžitě a bez čekání. Zelený ventil je určen pro.


Provzdušňovat UNO VINO ROSSO rychle a účinně provzdušní bílé a červené víno během nalévání do sklenic, víno získá plně rozvinutou chuť i vůni okamžitě a bez čekání. Provzdušňovač UNO VINO oceněn logem GOOD DESIGN: Plná chuť i vůně vína bez čekání! Originální provzdušňovač UNO VINO šéfdesignéra MgA. VÝROBKY PRO PODÁVÁNÍ VÍNA.


Přestože se víno nezkazí několik dnů, je nejlepší v den otevření. Uzávěr na šampaňské Jakmile se láhev otevře, začíná na víno působit vzduch. Pokud víte, že víno najednou nevypijete, co nejrychleji ho zazátkujte a uložte do chladničky. Bílá vína vydrží asi dny, červená 3. Chytrý provzdušňovačem UNO VINO přesně ví, jak se o servírované víno nejlépe postarat!


DOPŘEJTE SI PLNOU CHUŤ I VŮNI VÍNA BEZ ČEKÁNÍ ! S provzdušňovačem UNO VINO rychle a účinně provzdušníte červené i bílé víno při nalévání do sklenic, víno získá plně rozvinutou vůni i chuť okamžitě, be. Rýchle a účinne prevzdušní biele a červené víno počas nalievania do pohárov, víno získa plne rozvinutú chuť a vôňu okamžite a bez čakania. Všechny informace o produktu Vývrtka a otvírák lahve TESCOMA provzdušňovač UNO VINO, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze TESCOMA provzdušňovač UNO VINO. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Cena s DPH: 1Kč Registrovaní zákazníci navíc z. Ak si chcete pohár vína plnej chuti a vône vychutnať bez dlhého čakania, ktoré je spojené s tradičným prevzdušňovaním vína v dekantéroch, skúste proces prevzdušnenia uplatniť priamo pri nalievaní vína do čaše. Zdá sa vám to až príliš veľké sci-fi? Je to pritom také jednoduché. Vynikající pro snadné otevírání všech typů vinných lahví včetně kalifornských la. Patříte k milovníkům dobrého červeného vína ? Tescoma provzdušňovač UNO VINO.


Pak je provzdušňovač vína to pravé pro vás. Určitě víte, že červené víno by se před podáváním mělo nechat tzv. Dýchání vína otevírá a uvolní všechny vůně a chutě. Proces provzdušnění vína je poměrně časově náročný, ale s touto pomůckou to jde velmi snadno a rychle. Okamžitě pocítíte ten rozdíl: výraznější aroma a lepší chuť.


A mimochodem, zbavíte se kapek vína stékajících po láhvi na obrus. Nemyjte v myčce, nenamáčejte, v případě potřeby otřete. Pumpičkový otvárač vína je jedinečný svojou zvláštnosťou. Zaujímavý je v tom, že sa používa skoro ako klasická pumpička na dofúkanie lôpt. Na otvorenie vína a vytiahnutie korku.


Právě tím se rozvíjí chuť i vůně vína. Garantujeme vám, že rozdíl v chuti bezpečně poznáte (na krabicové víno aplikovat nedoporučujeme!). Součástí balení je i originální stojánek a elegantní sametový sáček. Vše je pěkně zabaleno, a i tím je tento šikovný provzdušňovač vína ideálním dárkem pro fajnšmekry. Nápoje Vína Vinné doplňky Vinné doplňky v košíku za Česká republika.


Banquet Sada sklenic na sekt Leon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky