středa 25. ledna 2017

Deska pod umyvadlo na míru

Sortiment zakázkové výroby rozšiřují na míru vyráběné desky pod umyvadla, sprchové vaničky na míru , mycí žlaby a obkladové desky. Z obrázků níže vyberte požadovaný typ umyvadlové desky na míru nebo klikněte na typ výrobku do nadpisu či v záhlaví stránky, napravo od loga firmy. Desky pod umyvadla mají tloušťku cm.


Dojem robustnosti podporuje osazení předním a bočními čely do výšky max. Deska pod umyvadlo nemusí zákonitě obsahovat jenom umyvadlo. Můžete použít filtraci nebo nahlédnout do poradny.

Velký výběr rozměrů a barevných dekorů. Vyrobíme jakýkoliv rozměr. Navštivte naší značkovou prodejnu Dřevojas s plochou 3m na které máme vystaveno koupelnových sestav. Dřevěná deska pod umyvadlo. Deska je z přírodního materiálu, který nesaje vlhkost.


Skladem držíme řadu provedení a rozměrů desek DOLCE, případně je možné si navrhnout desku na míru v našem plánovači nábytku na míru. Umyvadla na desku jsou estetická, elegantní a čím dál víc trendy. Vyberte si desku pod umyvadlo , která dodá vaší koupelně jedinečný šmrnc.

V nabídce naleznete desky bez, s jedním nebo dvěma otvory pro umyvadlo. Barevné provedení desky - viz. Kresba let je na všech plochách podélná.


Můžete jej použít do koupelny pro osazení umyvadlem nebo na cokoli jiného jako třeba luxusní odkládací desku. Pád těžšího předmětu (například fénu) je nijak neohrozí. Je jen na vás, pro kterou desku pod umyvadlo se rozhodnete. Zhotovíme vám ji na míru z různých druhů přírodního kamene. Koupelnové desky pod umyvadla.


Kamenné umyvadlové desky se stále častěji. Nejnovějším trendem v koupelnách je elegantní umyvadlo umístěné na přímo desce. V této sekci vybírejte z koupelnových desek pro umyvadla, která jsou určena právě pro instalaci na desku. Na desku osadíte umyvadlo a vedle něj si můžete vytvořit odkladovou plochu pro náhradní ručníky, župany nebo pro kosmetické doplňky.


Desku vyrobíme na vaše přání dle zadaných. V sekci - koupelnový nábytek na míru vyberete typovou skříňku, či desku pod umyvadlo. Postupovat lze v několika bodech: 1. Zde nebo u dané skříňky lze stáhnout VZORNÍK, který platí pro všechny skříňky proto, aby bylo.


Proč desku pod umyvadla do vaší koupelny? Pokud je umyvadlo menší než deska , získáte úložný prostor navíc.

Kromě zajímavého vzhledu získáte i odkládací prostor. V naší nabídce najdete velký výběr umyvadel na desku, a to jak z keramiky, litého mramoru a nebo velmi efektní skleněná umyvadla. Umyvadlo umístěné na desce je dnes velkým trendem.


Nabízíme právě i desky pod tato umyvadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky