pátek 27. ledna 2017

Zástěra se jménem

Zástěra se jménem

Vařte jako profík se zástěrou opravdového šéfa kuchyně. Kvalitní zástěra s potiskem jména se hodí jako dárek pro každého vášnivého kuchaře. Jedinečná grilovací zástěra se jménem pro muže, kteří ze všeho nejraději grilují burgery:). Model zástěry bez kapes na přední straně. Jméno muže, které chcete vytisknout na zástěru napište do poznámky k objednávce.


Zástěra se jménem

Poznámku naleznete ve 3. Tento motiv nabízíme na světlejší barvě textilu, na které je nejvýraznější. Tato zástěra na vaření má dvě kapsy, kolem krku je nastavitelný řemínek s přezkou. Dárek pro muže, kteří milují grilování. Grilovací zástěra , na kterou vytiskneme jméno vašeho muže. Tato jedinečná grilovací zástěra pro muže, kteří řádi grilují stejky je vyrobena ze 1 bavlny.


Kuchařská zástěra pro muže se jménem. Kolem krku nastavitelný řemínek s přezkou. Praktická kuchařská zástěra s výšivkou jména,šéf tohoto grilu a smajlíkem. Originální dárek pro všechny kuchaře a kuchařky.


Kožená zástěra může být přizpůsobena rytím s názvem a chladným designem. Tato luxusní kožená zástěra je vyrobena z kvalitní zeleně opálené celozrnné buvolí kůže. Tato kůže dává zástěře krásný, přirozený vzhled a dojem. Přizpůsobená kožená zástěra má pohodlný krk a velikost lze upravit pomocí.


Zástěry na vaření se jmény. Vyberte si krásnou zástěru na vaření pro maminku, která vaří tu nejlepší svíčkovou. Nebo zástěru pro babičku, která peče ty nejlepší buchty na světě. Na zástěru vytiskneme jméno a název jídla, které babička nebo maminka vaří nejlépe.


Zástěra se jménem

Hrnek se jménem je milým dárkem, který obdarovanému může vydržet klidně i roky. V naší kolekci hrnků se jmény můžete vybírat z praktických plecháčků či jejich keramických imitací, ale také ze standardních keramických hrnků. Výšivka na zástěře má tu výhodu, že je stálá oproti potisku, který se časem opere. Proto se váš dar může zdát poněkud odlišný od obrázků na webových stránkách. Potisk je měkký, příjemný na dotek a neloupe se.


Udělej si svůj táta krále s touto jedinečnou koženou zástěrou s názvem. Tato neuvěřitelně krásná kožená zástěra je nutností pro všechny tatínky, kteří milují vaření nebo grilování. Dětské body s potiskem - jednorožec se jménem a datem narození. Pěkný plecháček se jménem a věnováním se hodí jako dárek pro ženy a dívky. Jméno i další text na plecháčku můžete libovolně upravit.


Zástěra se jménem

Retro plecháček, kterých měla babička vždycky plnou kredenc, se hodil na kamna nebo na čundr. Vyber si z mnoha vtipných potisků a navrhni vlastní kuchyňskou zástěru. Trička a dárky Inspirace Navrhni si vlastní. Množstevní slevy tričko s potiskem od 1Kč Přihlásit Kontakt.


Termohrnky a láhve na pití se jménem a vlastním motivem. Naše láhve představují stylovou alternativu k jednorázovým PET lahvím a dalším nádobám. Oceníš je při každodenním pití i hydrataci na cestách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky