čtvrtek 12. ledna 2017

Chladič na víno nerez

Ak by sa tak náhodou stalo, budeme vás čo najskôr kontaktovať a spolu nájdeme vhodnú alternatívu. Chladič na sekt a víno Nerez L, TORO 1Kč. Naše sklady sú plné, určite nájdeme víno , ktoré bude vyhovovať vašej chuti! Dodacie lehoty v tomto období sú 2-dni.


Praktický chladič na víno účinně udrží požadovanou teplotu servírovaného vína.

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Chladící nádoba na víno Albatros bowl transparentní. Velká chladící nádoba umožňuje uložit k vychlazení nápoje 4-lahví.


Plastový chladič na víno Albatros bowl má ergonomicky tvarované držadla pro snadnou manipulaci. K tomuto maxi chladiči na víno najd. Vzhľadom na aktuálnu situáciu s COVID-sa môže občas stať, že niektoré víno nebude k dispozícii.

Správná teplota podávaného vína je velmi důležitá pro posouzení kvality a charakteru vína. Vinný provzdušňovač a chladič vína Tato šikovná, praktická pomůcka k vychlazení a provzdušnění vína je vyrobená z potravinářského silikonu a nerez oceli. Potom tento chladič na víno je pro vás téměř nepostradatelný. Stylový elegantní chladič umožňuje chladit vaše víno okamžitě - bez ledu! Elegantní chladič má opakovaně použitelný Rapid Ice chladící prvek, který může ochladit láhev za několik minut a udržovat v chladu několik hodin.


FROID znie podobne ako nemecké slovíčko Freude - radosť. A presne tá vypukne, keď sa tento dômyselný chladič na víno objaví na vašom prestretom stole. Dvojité steny s istotou udrží všetky fľaše chladné, a vy tak nebudete musieť odchádzať od stola k chladničke a prerušovať konverzáciu so svojimi hosťami či rodinou. Stojan a chladič na víno.


Nerezový chladič s dvojitou stěnou zajistí optimální teplotu vína pro vás i vaše hosty. Rychlo chladící obal nerez na š. Active Cooler Wine Elegant Stainless Steel VV. VacuVin Elegant je nerezový chladič na víno s vyjímatelnou chladící vložku.


Skládá se z vnějšího nerezového obalu a samostatné vyjímatelné vložky, která je. Překvapte své hosty elegantním nerezovým chladičem na víno ! Je vyroben z nerezové oceli a vybaven dvojitou stěnou.

Nádoba na chlazení lahví s vínem či sektem, pomůže udržet nápoj při servírování delší dobu ve správné teplotě. Nenechte vysokou teplotu zkazit dobré víno. Winchill Server chladič na víno vám umožní vychutnat si chladné víno kdykoli. Uchovávejte nerezovou tyč stále v mrazáku. Tyč z nerezavějící oceli se předmrazí v. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma nerezový chladič na víno.


Ušetříte tak čas i peníze. Popis produktu – materiál: nerezová ocel – dvojitá stěna pro maximální chladící účinek – speciální matná úprava, která nezanechává otisky. NEREZ Hrnec na mušle 2. Nerezový obal v sobě ukrývá chladící medium, jež po vyjmutí z mrazáku vychladí lahev během minut a udrží šampaňské vychlazené až po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky