úterý 10. ledna 2017

Savo perex na skvrny

Savo Perex prostředek na bělení prádla s květinovou vůní. Je mimořádně účinný při bělení polyesterových a bavleněných záclon. Pozor obsahuje chlór a je možné s ním prát jen opravdu bílé prádlo, jinak hrozí poškození barev!


Je mimoriadne účinný pri bielení polyesterových a bavlnených záclon. Chcete, aby vaše záclony na okně opět zářily?

Nedaří se vám odstranit nepříjemnou skvrnu z vašeho bílého prádla? Nejpoužívanější bělidlo v České republice - parfémovaný bělicí prostředek k. Pro bělení vašeho prádla, záclony, košile, ručníky a prostěradla. Nepřekonatelné je při bělení polyesterových a bavlněných záclon.


Ruční namáčení a bělení: Na l vody dávkujte 4ml přípravku SAVO Perex. Prádlo namočte na 1−hodiny a po důkladném vymáchání doperte ručně nebo v pračce. Motiv na tmavší bavlněné tričko vytvořte.

Roztok nalijte do láhve s rozprašovačem a nastříkejte ho na místo žlutých skvrn. Pozor: SAVO Perex nepoužívejte na vlnu, hedvábí, polyamidová vlákna a tkaniny s označením přeškrtnutého trojúhelníku. Free Shipping Available.


SAVO Perex je parfémovaný přípravek pro předpírání a bělení bílého a stálobarevného prádla v automatických pračkách, ale i pro ruční bělení. Předpírání a bělení v automatických. Do praček se zásobníkem na bělicí prostředek nalijte dávku přímo do zásobníku.


Vložte prádlo do pračky, nadávkujte prací prostředek a. SAVO Perex Svěží vůně je parfémovaný přípravek pro předpírání a bělení bílého a stálobarevného prádla v automatických pračkách, ale i pro ruční bělení. Za to nemůže perex oxi. Do prádla přišlo něco,co bylo nestálobarevné.


Pokud se skvrna neztratí zkoušejte teplejší vodu. U dražších věcí nedělejte se skvrnou nic a raději navštivte. SAVO Perex Květinová vůně je parfémovaný přípravek pro předpírání a bělení bílého a stálobarevného prádla v automatických pračkách, ale i pro ruční bělení. S příjemnou květinovou vůní.


Nové přípravky Savo na praní se dokonale postarají o vaše prádlo. Silný prací účinek spolu s dezinfekčním účinkem odstraní všechny viditelné i neviditelné bakterie, skvrny a nečistoty.

Zároveň jsou prací prášky Savo šetrné ke tkaninám a prádlo zanechají hygienicky čisté a voňavé. Savo perex je bělidlo, používejte ho tedy pouze na čistě bílé prádlo. Pokud chcete odstranit skvrny z barevného nebo bílého s. Tekutý prostředek pro bělení prádla. Odstraňuje špínu a skvrny již při předpírání.


Musím říct, že jsem s ním fakt spokojená. Výroba vlastních originálních oděvů „batikováním“: Použijte roztok 1. Odbarvovač na omylem obarvené prádlo. Doporučujeme je využít spíše na prádlo bílé. U barevného prádla totiž nejen, že odstraní zapraný odstín, ale nezřídka kdy také původní barevnost.


Já mám bílý dřez, který je se skvrnami velký kamarád. Vyzkoušela jsem všechno, ale na skvrny nejlépe zabírá modrorůžový Cif power nebo Savo. Nastříkat a nechat aspoň hodinu působit.


Nic jiného mi dřez tak krásně nevybělí a nezničí. S tím Savem bych to ale radši nejdřív vyzkoušela na nějakém kousíčku, třeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky