pondělí 27. srpna 2018

Prodám plastové sudy 220 l

Kč: Uherské Hradiště 686. Predám plastové sudy 2l. Plastové sudy sú s vrchnákmi a obručami z tvrdého plastu, veľmi kvalitné. Cena za kus: eur Dovoz po dohode možný.


Inzerát byl odebran z oblíbených.

Vrchnák sa dá krásne vyrezať a používať na zber dažďovej vodu, uskladnenie krmovín. Vhodné aj na záhradné sprchy, atď. Sudy jsou v dobrém stavu. Pokud potřebujete nové a spolehlivé plastové sudy a navíc levně, právě jste je nalezli.


V katalogu našeho e-shopu ABstore. Vás, jak velké výrobky budete potřebovat. Jako nové, jednou použitý obal.

Prodám modré plastové sudy o objemu 220l. Detailní popis produktu. Hojně používaný plastový sud u zahrádkářů. Lehký plastový sud o objemu 220l dobře odolává venkovním vlivům jako je UV záření, vysoké či nízké teploty. Ideální na zahradu na užitkovou vodu na zalévání.


Obsah kolem 5litrů jen odhadem. Prodam plastovy sud na vodu. Odolný venkovním vlivům, UV záření a nízkým teplotám. Nový s velkým víkem a kovovou sponou. Zahradní sud na vodu 2L.


Plastové nádrže o objemu 2litrů určené pro sběr užitkové dešťové vody jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). Tento materiál dlouhodobě odolává venkovním vlivům včetně UV záření. Odnímateľné veko je upevnené kovovým pákovým uzáverom. Vhodne na kvas, vodu, zrno, odpad….


Súčasťou sudov je plastové veko. LEN OSOBNÝ ODBER BRATISLAVA-VRAKUŇA.

Odnímatelné víko je bezpečně uzavřeno kovovou obručí s pákovým uzávěrem. Sud byl jednou použit na sirup v potravinářském průmyslu. Objem sudu je 2litrů. PLASTOVÁ VĚDRA S VÍKEM. Většina sudů z naší nabídky je z velmi odolného HDPE plastu.


Hledáte 220l plastovy sud ? Skladování nebezpečných látek a potravin. Odolné plastové sudy vhodné na záhradku na zber dažďovej vody, na uskladnenie kŕmnych zmesí alebo ako nádoba na kvas. Vyrobené z vysokohustotného polyetylénu HDPE.


Plní podľa noriem ATEST na styk s potravinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky