středa 15. srpna 2018

Sencor tyčový mixér recenze

Jeho motor má výkon 8W, což je slušná hodnota. Rychlost se nastavuje otočným ovladačem v horní části, na výběr je rychlostních stupňů. Zvládá rychlou přípravu lahodné krémové polévky nebo omáčky, mixování dětské stravy i šlehání a sekání. Má slušný příkon a vysoký počet otáček za minutu. Díky tomu dokáže rozmixovat i tvrdé suroviny jako je le kořenová zelenina nebo ořechy.


Proč zvolit tyčový mixér namísto klasického? Hlavní výhodou tyčových mixérů je přenositelnost a skladnost. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Samotný mixovací nástavec je mohutný, vyrobený z nerezové oceli, zvládne tedy mixovat i horké pokrmy, což oceníte zejména při přípravě kr émových polévek a omáček. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Stačí vybrané potraviny naházet do vysoké sklenice nebo misky a vytasit tyčový mixér , který všechno naseká a namixuje do hladka. Můžete tak mít tyčový mixér i ruční šlehač zároveň. Některé z nich mají v balení navíc zvláštní nádobu se sekáčkem na ovoce a zeleninu.


Před nákupem si ale ověřte její objem, bývají poměrně malé. Jestliže si vyberete tyčový mixér s více funkcemi, pravděpodobně si za ně připlatíte. Je to tyčový mixér , chcete-li ponorný mixér.


Kuchyňský pomocník, který v sobě kloubí obrovskou všestrannost a téměř žádná negativa. Vybrali jsme na základě hodnocení a testů ty nejlepší tyčové mixéry a připravili jejich recenze , aby byl váš výběr snazší. Pokud si pořídíte výkonný mixér z kvalitních materiálů, bude vám v kuchyni sloužit řadu let. Na trhu existuje několik typů mixérů.


Pořídit si můžete stále oblíbenější smoothie mixér , klasický tyčový a ruční mixér nebo dát přednost mixéru stolnímu. Dodá ti chuť pustit se do práce a nenechá tě rezignovat, vnese do tvé kuchyně vůni jara, den co den obejme celou tvoji rodinu, zpomalí čas a uleví ti od stresu. Oblíbit si tak můžete třeba zelenou, růžovou, fialovou, žlutou nebo jinak barevnou řadu spotřebičů.


Mixér lze použít i na mixování horkých pokrmů , zvládne i šlehání a sekání. V krabici se kromě samotného mixéru skrývají lahve s odnímatelnými víčky a nástavec s nožem. Nechybí samozřejmě stručný návod a záruční list. Nerezový nástavec zvládne i horké pokrmy.


Praktická tvarovaná rukojeť s plynulou regulací rychlosti – rychlostí, extra tichý výkonný motor a LED podsvícený vypínač. Nastavovat můžete až různých rychlostí. Výrobce také označuje jeho chod za tichý, tudíž by vás nemělo jeho používání nijak omezovat. Udávaná hodnota je decibelů. Jedná se tedy o výkonný přístroj.


Výhodou jsou velké mixovací nádoby, které lze vzít také s sebou a vychutnat si smoothie například ve škole či v práci. Při zpracování pokrmů lze zvolit ze dvou rychlostí mixéru. Součástí mixéru je nádoba na mixování s odměrkou o objemu 5ml. Vše podtrhuje dokonalý design spotřebiče.


Sencor - Tyčový vysavač Sencor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky