pondělí 20. srpna 2018

Deky mikroflanel

Deky mikroflanel

Deka je nepostradatelnou částí vybavení domácnosti. Nabízíme deky mikroplyš i mikroflanel. Garantujeme rychlé dodání!


Zachumlat se, pustit seriál, upíjet čaj a uždiboval oblíbené sušenky. To vše pod hřejivou mikroflanelovou dekou, ze které díky hebkým vláknům už nebudete chtít vylézt. Velmi hebké a hřejivé deky z mikroflanelu jsou vhodné na každý gauč či pohovku. Její výhodou je také rychlé schnutí, barevná a tvarová stálost materiálu.


Licencované povlečení (Krtek a další) i klasická bavlna, krep, satén nebo flanel. U nás můžete vybírat z mnoha barev. Jsou stálobarevné a nepouští vlákna.


Nežmolkuje se, nepelichá, nepouští vlákna a mají vysokou trvanlivost. Zpříjemněte si odpočinek s dekou z mikrovlákna, kterou potěšíte nejednu ženu. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Deka mikroflanel OMBRE FIALOVÁ - Deka mikroflanel OMBRE. Olivově zelená mikroplyšová. Deky a plédy Odebrat filtry.


Snadno se udržuje, praní na 40°C. Je vyrobena ze 1 polyesteru - mikrovlákna. Deku můžete použít na přikrytí, nebo jako přehoz na postel nebo sedačku. Mikroflanelové deky a plédy.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. MIKROFLANELOVÉ DEKY , BytovyShop. Vyberte si teplú vlnenú deku, prikrývku z mikroflanelu alebo mikrovlákna, pletenú deku alebo deku z ovčej vlny. Zabaľte sa do heboučkých, príjemných diek z našej ponuky, v ktorej nájdete vzorované deky , jednofarebné deky alebo deky pre deti. Všetky deky sú vyrobené z veľmi jemných materiálov príjemných na dotyk.


Vo väčšine prípadov sa jedná o hebké mikrovlákno, ktoré sa vyznačuje výbornými termoregulačnými vlastnosťami. Hřejivé, napínací s gumou, příjemné na spaní, vyberete, vyzkoušíte a nebudete chtít jiné, jemné mikroflanel prostěradlo. Mezi nejpříjemnější deky patří ty z mikroflanelu, který je v podstatě vylepšený mikroplyš. Vyniká jemností, hebkostí a měkkostí. Jeho vlákna jsou tenčí a hustější než vlákna u mikroplyše.


Příjemné měkké deky z mikroplyše krásně zahřejí a budou se také dobře vyjímat jako praktické přehozy přes vaší postel. Můžete ji využít jako přehoz, nebo lehčí přikrývku. Je dostatečně velká, takže se do ní můžete krásně zachumlat. Zaručí vám maximální pohodlí a bude se skvěle vyjímat v každé domácnosti.


Deky mikroflanel

This video is unavailable. Praktická hřejivá deka oživí každý pokoj. Díky svému příjemnému materiálu a skvělým vlastnostem si tuto deku zamilujete. Chcete si užívat pohodu u televize? Rádi vám nabídneme mikroflanelové deky ,které jsou velmi jemné a hřejivé na dotek.


Proč nakoupit ložní povlečení právě u nás? Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Deky mikroflanel

Stane se nepostradatelnou součástí vaši domácnosti, vybírat můžete z moderních barev, které rozzáří každý interiér.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky