čtvrtek 30. srpna 2018

Čištění pc od prachu

Zejména v okolí předních ventilátorů se častokrát nadměrně hromadí, a tak jim během čištění PC věnujte náležitou pozornost. PC Návody Víte o tom, že pokud máte pc na zemi na koberci, jeho vnitřek může klidně už po roce vypadat přesně jako počítač v tomto článku? Postup pro čištění PC od prachu není nikterak složitý a uživatelé se nemusí bát žádných složitostí.


Měli by se však držet několika důležitých zása které zajistí bezpečnost počítače i jich samotných. Pracujte s vypnutým PC , které bude odpojeno od elektřiny. V případě notebooku vytáhněte baterku.


Větráky musí více chladit, pod prachem se drží stále víc tepla, tudíž to má vliv i na životnost hardwaru který se přehřívá. Jednou za čas PC vyčistěte nebo ho nechte vyčistit odbornou firmou. Zvýší se tak i pracovní výkon Vašeho počítače. Približne roky mám tento počítač a ani raz nebol čistený. To si asi neviete predstaviť, koľko prachu sa v ňom nachádza.


Nehledě na to, že tento typ čištění je u počítačové skříně neúčinný. Mnohem efektivnější je použít sprej se stlačeným vzduchem nebo kompresor. Pokud nedisponujete ani jedním, můžete se samozřejmě pokusit vyfoukat prach pumpičkou na kola nebo dokonce ústy. Tímto způsobem však PC zbavíte prachu jen částečně.


V mnoha firmách a institucích se pravidelnému čištění a profylaxi počítačů věnuje pouze malá, nebo žádná pozornost. Přitom je to velmi účinný a levný nástroj, který nezanedbatelným způsobem prodlužuje životnost výpočetní techniky. Pokud máte v pc programy, které nepoužíváte, nebo se vám nainstalovaly s jinými programy, pak je jednoduše odinstalujte. Nejčastější důvo proč je pc pomalé, je to, že je celé od prachu.


Jak prach z počítače dostat popisuji zde. Podívejte se na návody, jak vyčistit jednotlivé komponenty. Napíšem ti, ako to robím ja PC dam do garáže prehodím hadicu môjho vysávača Kärcher WDna výfuk vzduchu ďalej nasadím štrbinovú hubicu a krásne PC vyfukám od prachu , že je potom ako nový. PC mám dva aj pol roka a už som ho vyfúkal asi krát a žiadny problém. Provádíme čištění počítače od prachu a jiných nečistot.


Nevysáváme pouze ventilátor chladiče od procesoru. Vždy vyjmeme veškeré komponenty a nejprve je ručně ometeme od vrstev. Kompletní vyčištění notebooku od prachu do hodin nebo i expresně do hodin, Praha a okolí. PC a notebooku od prachu. Velmi častým důvodem restartování a mrznutí systému způsobuje přehřívání počítače, nebo notebooku.


Na čištění pevných počítačů používám tlak vzduchu stlačený v kompresoru. PC od prachu Nejste přihlášený , před psaním příspěvků se přihlaste v pravém horním rohu. Notebooky se zanáší prachem a drobky, od prstů se jim zamašťuje klávesnice, mají upatlané displeje a čas od času prostě potřebují vyčistit. Dnes poradíme, jak na to. O počítačích, IT a internetu - Živě.


Využijte předpřipravené filtry pro kategorii: Čištění PC. Hledáte ty nejlepší Čištění PC ? Prohlédněte si produkty seřazené podle prodejnosti, případně podle hodnocení od ostatních zákazníků. Pokud hledáte nejlepší zboží z hlediska ceny, podívejte se na Čištění PC seřazené podle ceny od nejlevnějších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky