čtvrtek 2. srpna 2018

Vytrhávač plevele w52

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vytrhávač plevele Fiskars č. Tento nový vyrthávač plevele FISKARS je důmyslný vynález.


Je lehký a je snadné s ním pracovat. Jeho čelisti z nerezové oceli uchopí kořeny ve větší hloubce. Je určen k ničení bodláků i pampelišek bez použití chemie.


Plevel nemusíme vykopávat, ani se k němu shýbat. Díky tomuto důmyslnému vynálezu pro pohodlné vytrhávání plevele lze ničit plevel jako bodláky a pampelišky bez použití jakékoliv chemie. S lehkým vytrhávačem je pohodlné pracovat - nemusíte se shýbat, či plevel vykopávat. Stahovací systém po vytržení plevel uvolní. S vyhazovačem pro snadné odstraňování vytrženého plevele bez špinavých rukou.


Fiskars vytrhávač plevele je skvělý vynález pro odstraňování plevelů, jako jsou pampelišky, ze zahrady. Nástroj se snadno a pohodlně používá - není potřeba kopání a ohýbání. Snadno, a pohodlně, bez ohýbání za s ním vytrhnete každý plevel. V nabídce naleznete klasické vytrhávače i teleskopický vytrhávač plevele Fiskars, u kterého si jednoduše nastavíte pracovní výšku.


Caulius probiert den Unkrautstecher Wvon Fiskars im Garten aus und holt so einiges aus dem Boden. Die Revolution bei der Jagd nach unerwünschten Gewächsen. Až dokončíte práci na zahradě, propláchněte vytrhávač plevele pod tekoucí vodou a odstraňte zbytky hlíny.


Má čelisti s velkým dosahem, které kořen uchopí ze všech stran a plevel odstraní, aniž by spolu s ním odebral více půdy než je třeba. Přejít do Semena-rostliny. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod.


Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Chcete mít zahrádku jako ze škatulky? Všechno nářadí včetně vytrhávačů plevele pořídíte pěkně na jednom místě ? Nebo na brněnské prodejně. Zbavte se plevelu jednoduše a bez použití chemikálií. Ušetřete si záda a pořiďte si důmyslný vynález firmy Fiskars - vytrhávač plevele.


Snadná manipulace s tímto lehkým nástrojem (917g) a velmi pohodlná práce, při které nebudete plevel pracně vykopávat, vám zajistí čistou zahradu během chviličky. Fiskars Wvytrhávač plevele Nový vyrthávač plevele FISKARS je důmyslný vynález. Nová ergonomická rukojeť pro snadnější uchopení. Oproti pôvodnému modelu je konštrukčne inovo.


Tak sa zbavíte „zla“ a váš chrbát si odpočinie. Limpar pro Českou a Slovenskou republiku. Již se nemusíte namáhat při odstraňování plevele. Tento praktický pomocník s ergonomicky tvarovanou násadou si s ním hravě poradí.


K efektivnímu výkonu přispívají násada z hliníku a čelisti vyrobené z nerezové oceli. Je ľahký a je jednoduché s ním pracovať. Jeho čeľuste z nerezovej ocele uchopia korene vo väčšej.


Návlek držadla k nůžkám na živé ploty, nůžkám na silné větve řady PowerGear.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky