úterý 7. srpna 2018

Dřevěné nádobí pro děti

V nabídce naleznete plastové nádobí pro děti , dětské dřevěné nádobí , dětské porcelánové nádobí i bambusové nádobí pro děti. Dětské dávkovače jídla jsou užitečnými pomocníky nejen při podávání, ale také při skladování potravin. Využijete je pro uchování a přepravu dětských příkrmů či mateřského. Můžete si vybrat tyto hračky do domácnosti od různých výrobců, např.


Ecoiffer, Klein, Mattel nebo Smoby. V nabídce najdete jednotlivé nádobíčko, celé jídelní sady i čajový servis pro dokonalý piknik na zahradě. Sklo a porcelán pro větší děti. Bezpečným materiálem je sklo bez barevných aplikací a porcelán.


Kvůli křehkosti a větší. Oblíbený přírodní materiál. Dřevěné spotřebiče a nádobí pro děti. Na trhu výrobky z měkkého i tvrdého dřeva. Ošetřeny a barveny jsou zdravotně nezávadnými barvami.


Dřevěné nádobí pro děti

S našim nádobím pro děti bude každé jídlo mnohem zábavnější. Vhodné pro děti od let. Jistě si zamilují jeho veselý a přátelský design. Příbory a pohárky se dětem snadno drží, jídlo se z nádobí také lehce nabírá. Rodiče jistě potěší i to, že nádobí neobsahuje zdraví škodlivý bisfenol A (BPA) a snadno se myje.


Poptávka po dřevěných hračkách dokonce roste, a to hlavně proto, že výrobci nezaspali a neustále se snaží inovovat a vymýšlet novoty, které v oblasti dřevěných hraček osloví i současné děti. Kdo by si nepamatoval dřevěné kostky, ať už barevné pro stavbu hradů nebo polepené obrázkem, tedy jakési předchůdce. Kuchyňka nesmí chybět žádnému malému kuchtíkovi. Nádobí a potraviny, cm. Je velmi kvalitně a do posledního detailu propracovaná kuchyňka v červené barvě.


Vaše děti si s ní užijí spoustu zábavy a. Co můžete mít v kuchyni ze dřeva, je škoda kupovat z plastu. Spolupracujeme proto s truhlárnami po celé Evropě a vybíráme u nich krásně zpracované dřevěné kuchyňské náčiní na vaření i nádobí na servírování. Nejčastěji z dubového či bukového masivu.


Když o misku budete pečovat, bude vám s radostí sloužit mnoho let. Skvěle vybavené kuchyňky KidKraft děti zabaví a vy budete mít zasloužený klid na vlastní kulinářské dobrodružství nebo můžete vařit společně, každý ve své kuchyňce. Když jde o stolování malých dětí, rodič musí být připraven na všechno. Neustávající tlukot lžičkou o talíř, létající misky a jídlo všude jen ne v pusince.


Dřevěné nádobí pro děti

Pokud máte děti , jistě to znáte. Klasické porcelánové nádobí proto před malými špunty raději schovejte. Nabízíme originální dětské plastové nádobí mnoha tvarů a barev, vybírat můžete krásné dětské příbory a nádobí pro děti s veselými motivy. Veselé motivy zvířátek, princezen i autíček zdobí oblíbené produkty, které jsou určeny speciálně pro naše nejmenší strávníky a nadšené kuchtíky.


Vysoké nároky na zdravotní nezávadnost použitých materiálů jsou samozřejmostí! Postýlka je moc pěkná, peřinka s polštářkem mají jiný vzor než na obrázku, ale o to jsem byla víc mile překvapena vzorem látky (bílá srdíčka na červeném podkladu), dceři se do postýlky vejdou všechny tři panenky na spinkání, takže spokojenost u. Plastové nádobí pro děti skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Dřevěné nádobí pro děti

BAYBY, Skip hop, Babybjörn a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky