pondělí 20. srpna 2018

Kráječ zeleniny na nudličky

Kráječ zeleniny na nudličky

Kráječe ovoce a zeleniny , v-krajece. Základní řada kráječů Borner ClasicLine umožňující krájení na plátky a nudličky ve dvou různých šířkách. Spolehlivý a léta prověrený kráječ polévkových nudlí a zeleniny na kolečka. V případě nakrájení zeleniny na plátky můžete na kráječi vytvořit i zeleninové nudličky. Küchenprofi nastavitelný kráječ zeleniny.


Kráječ zeleniny na nudličky

Jednoduché a rychlé krájení zeleniny ! Struhadlo je opatřeno ostrými nerezovými noži pro co nejjednodušší krájení zeleniny na plátky nebo nudličky. Nastavení tloušťky strouhání je extra. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Zboží spadá do kategorie A - ROZBALENÉ. Nemusí obsahovat český manuál. Sada zeleniny na krájení. Každé malé dítě chce pomoci své mamince nebo tatínkovi v kuchyni.


Někdy nám chybí představa o tom, co můžeme dát svému dítěti na hraní. Pomocí této zeleninové sady s nářadím na krájení se může dítě zapojit do prací v kuchyni, aniž jsme měli obavy, že si ublíží. Multifunkční, praktický kráječ zeleniny a ovoce 5v ušetří spoustu času při přípravě vašich jídel.


Krájí téměř cokoliv na malé či větší kostičky, měsíčky, nudličky nebo plátky. Univerzální spirálový kráječ na zeleninu a ovoce Spiro Plus Skvělý, univerzální, spirálový kráječ na zeleninu a ovoce Spiro Plusspirály nebo špagety z ovoce a zeleniny vypadají a chutnají daleko lépei děti si po vlastní přípravě smlsnou na neoblíbené zelenin. Mezi nejoblíbenější a nejčastěji využívanou kořenovou zeleninu patří bezesporu petržel. Má skvělé aroma a chuťově dokáže předčít drtivou většinu nejen kořenové zeleniny. Upravit ji lze hned několika způsoby.


Tradičně se čerstvé dobře rostlé kusy rozdělují na kořen a nať. Spiralizér je velmi oblíbeným a kvalitním pomocníkem každého vitariána nebo. Na hlubší pánev si dáme olivový olej, na kterém zprudka osmahneme masové nudličky. K masu přidáme zvěřinové koření a za občasného podlévání horkou vodou dusíme doměkka.


Když je maso skoro měkké, přidáme na větší kostičky nakrájenou cibuli a na plátky nakrájené žampiony. Směs osolíme a povaříme cca. Maso naklepeme, nakrájíme na nudličky , osolíme a opepříme. Opečeme na pánvi dohněda ze všech stran.


Kráječ zeleniny na nudličky

Zabalíme do alobalu a vložíme do rozehřáté trouby na dobu, po kterou budeme připravovat omáčku. Do výpeku v pánvi přidáme lžíci másla, přidáme na tenká půlkolečka nakrájenou cibuli a na nízké teplotě ji. Na plátky nebo nudličky. Otočným ovladačem na rukojeti lze nastavit tloušťku řezu. Inovace mezi elektrickými kráječi ovoce a zeleniny.


Elektrický spiralizér DOMO přinese do vaší kuchyně zábavu při zpracování ovoce a zeleniny a vytvoří úžasné spirálky, které si zamilují nejen vaše děti, ale překvapíte jimi i vaše přátele a rodinu při grilování a oslavách. Tento nůž je vyroben z německé nerezové oceli Krup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky