úterý 28. srpna 2018

Překližka bříza

Překližka BŘÍZA Možnost objednání přes internet. Za příznivé ceny nabízíme vysoce kvalitní překližkové desky z Břízy. Pracujeme bez zprostředkovatelů.


Překližka bříza

Naše společnost je přímým dodavatelem překližky do České Republiky. Kompletní sortiment překližek, uvedený na naších stránkách. Hlavním materiálem je bříza , díky které se překližka vyznačuje zvýšenou trvanlivostí, příjemným světlým odstínem. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Celobřezová překližka složená z mnoha vrstev dýh, které jsou spojené lepidlem. Tloušťka jednotlivých dýh je 2mm a 6mm.


Díky většímu obsahu masivního dřeva v podobě silnějších dýh a méně lepidla jsou vlastnosti desek bližší masivu. Pokud překližku budete upravovat, doporučujeme řezné hrany ošetřit proti vlhkosti. Další deskový materiál, který nabízíme jsou – OSB desky nebo Durélis desky. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály.


Voděodolná překližka je lepená ze tří a více vrstev křížovitě slepených loupaných dýh. Dodáváme ji s folií nebo s protiskluzovou úpravou. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr.


Překližka bříza

Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny křížem. Krycí vrstava - loupaná dýha. Přestože je lepení desky vodovzdorné, překližka není určena do nechráněného venkovního prostředí. Minimální odběr na dopravu od ks. Vodovzdorná překližka je velkoplošný kompozitní materiál na bázi dřeva.


Je pevná, voděodolná a lehká. Aktualní pozici nebylo možné najít. Použít aktuální pozici. Každý příjemce zásilky musí být při kontaktu s řidičem vybaven.


Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou. Tato protiskluzová vrstva má zabránit posunu.


Využití na podlahy dopravních prostředků, pochůzné plochy v průmyslu a mnoho dalších. Nabízíme kvalitní, 1 březovou překližku vhodnou pro betonářské práce a jiné použití. Naše překližka není od čínských výrobců. Využívá se na stavbu nábytku či dveří, ve stavebnictví, slévárenských modelů, schodišť a podobně. Bříza má silnou povahu a zahrnutá do složení pryskyřice z překližky, lepicí vrstvy dýhy zvyšuje tyto vlastnosti.


Překližka bříza

Současně je dekorativní a může zdobit jakýkoliv interiér, doplněný dotekem tepla a pohodlí domova. Nezávazná poptávka produktu. Skladem Kdy zboží dostanu? PŘEKLIŽKA TRUHLÁŘSKÁ BŘÍZA TLOUŠŤKA.


Protiskluzová fóliovaná překližka z kvalitního materiálu. Laminované dřevotřískové desky jsou velkoformátové desky s nalisovaným dekorativním papírem. Nabízíme širokou paletu dekorů a výběr z mnoha struktur povrchu.


Překližka bříza

Stavební šalovací překližka oboustranně foliovaná voděodolná pro zhotovení bednění, monolitické stavby, jako podlaha do přívěsných vozíků, ložných ploch nákladních automobilů, stavbě pódií a zahrádek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky