pondělí 6. srpna 2018

Mixér sencor sbl 4371

Mixér sencor sbl 4371

Stolní mixer je ideální pro přípravu polévek, dětských pokrmů, omáček, koktejlů a dalších pokrmů. Extrahuje těžko dosažitelné výživné látky obsažené v semínkách, obilovinách, ořeších, umožňuje rozsekání celého ovoce a zeleniny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Obohaťte svou domácnost kuchyňským pomocníkem, který vám usnadní přípravu výborných obědů. S mixérem můžete vytvářet lahodné koktejly, krémové polévky, omáčky, ale také zmrzliny, těsta a mnoho dalšího, po čem se ihned po uvaření či upečení doslova zapráší. Možnost nastavení mezi rychlostmi nebo použití funkce pulse pro okamžité mixování.


Dva nerezové sekací nože jsou vhodné i pro drcení ledu. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. K dispozícii vám budú dva rýchlostné stupne a tiež funkcia Pulse, vďaka ktorej môžete okamžite mixovať a využijete ju tiež spolu s dvoma antikorovými nožmi pri drvení kociek ľadu. K dispozici vám budou dva rychlostní stupně a také funkce Pulse, díky které můžete okamžitě mixovat a využijete ji také, spolu se dvěma nerezovými noži, při drcení kostek ledu.


K dispozici vám budoudva rychlostní stupněa také funkcePulse,díky které můžete okamžitě mixovat a využijete ji také, spolu se dvěmanerezovými noži,při drcení kostek ledu. Obohaťte svoju domácnosť kuchynským pomocníkom, ktorý vám uľahčí prípravu výborných obedov. S mixérom môžete vytvárať lahodné kokteily, krémové polievky, omáčky, ale aj zmrzliny, cesto a mnoho ďalšieho, po čom sa ihneď po uvarení či upečení doslova zapráši.


Tekintsd meg a termék információit. A sebességfokozat nak és az impulzáló funkció nak köszönhetően sokoldalúan használható. A rozsdamentes acél penge segítségével a jeget is hatékonyan apríthatjuk.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Shopping Cart Continue. Review(s) Quick Overview. Glass mixing bowl volume 1. Doprava: zdarma = 8K č. Příkon 600WSkleněná mixovací nádoba lrychlostiPodsvětlená stupniceFukce Pulse pro mžikové mixování a drcení kostek… Rychlý náhled.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Predstavitev Opis artikla. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Příslušenství: l skleněná nádoba, mlýnek na kávu a bylinky, smoothie mixér. Popis: MIXER JE POUŽÍVANÝ POUZE CHVÍLI K MIXOVÁNÍ PROTEIN NÁPOJŮ A TO MINIMÁLNĚ, TAKŽE BEZ VADY A VHODNÝ I JAKO DÁREK.


Ami tetszik: Jobb minőség azonos áron Ami nem tetszik: Nincs ilyen. Sem itt, sem a gyártó honlapján nem említik, hogy a kések kiszedhetőek-e és mosogatógépben mos. Důležitá je jeho stabilita, maximální doba provozu a výbava. Stolní mixér připraví koktejl nebo smoothie během pár desítek sekund. Více funkcí nemusí být výhoda.


Zaobchádzanie s mixérom je veľmi. Zaradi enostavne uporabe, bodo nad njim navdušeni prav vsi družinski člani. Parametry produktu: - skleněná mixovací nádoba l - rychlosti - podsvětlená stupnice - funkce Pulse pro mžikové mixování a drcení kostek ledu - dva nerezové sekací nože srpovitého tvaru vhodné i pro drcení ledu - gumové.


Olcsó SBL3Turmixgépek árak, akciók. Sencor SBL 3vélemények.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky