středa 15. srpna 2018

Dochlazovací smyčka viadrus

Doporučit známému Odeslat dotaz na zboží Tisk. Zejména pro případy, kdy dojde k výpadku elektrického proudu a oběhové čerpadlo přestane odvádět z výměníku horkou vodu. Možné použití je jen pro kotle do článků!


Cenově je to skoro na stejno, jen funkčně mně připadá lepší právě dochlazovací smyčka , nevpouští do kotle vodu o cca 7°C. Dochlazovací smyčka je napojena na příruby kotle. Jestli tedy chápu správně funkci ventilu. Prosím tedy o případné vysvětlení a radu.


Dochladzovacia slučka funguje tak, že v kachliach, alebo tesne za nimi je inštalovaná špirálová trubica, ktorá prechádza horúcou vodou na výstupe z kachli. Táto trubica sa na jednej strane pripojí k v. Tato trubice se na jedné straně připojí k vodovodu a na druhé straně se vyvede do odpadu. Ale ještě mezi hadici z vodovodu a kotel se připojí termostatický ventil s. Ventil dochlazovací termostatický. Popis:-Příslušenství ke kotlům VIADRUS U2 U26. Průměrné hodnocení: Celkem hlasů: 0. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Hloubka spalovací komory 4mm kotel VIADRUS Hercules U 2 čl. Rozměry kotel VIADRUS Hercules U 2 čl. Ekvitermní regulace ATMOS ACD01.


Zastaví se oběhové čerpadlo kotle, který má v sobě žhavé palivo, a teplota otopné vody v kotli začne prudce stoupat, protože se teplo z kotle neodvádí. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na ! VIADRUS HERCULES U 3 čl Litinový zplyňovací kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, určený k ekologickému spalování kusového dřeva a uhlí.


Konstrukční provedení spalovací komory umožňuje spalování paliva přirozeným odtahem spalin bez podpory ventilátoru. Dům a zahrada - Chladici smycka bazar. Kč bez DPH Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Smyčka dochlazovací - WOODPELL PUMA.


Dále prodám Expanzní nádobu reflex l - tlakové údaje viz. Kotle na tuhé palivo, dřevo, uhlí, pelety a zplyňovací kotle. Kotly na pevné palivo kdykoliv vyhoví požadavku na efektivní a hospodárné vytápění. Může sloužit jako přídavné nebo samostatné vytápění, se štěpkou nebo dřevěnými peletami - ATMOS připravil ucelený program pro vytápění dřevem, pro který se můžete vždy spolehlivě rozhodnout.


Výběr kotle na tuhá paliva je rozhodnutí na mnoho let. Proto při rozhodování který kotel na tuhá paliva si pořídíte, stanovte požadavky, které má splnit. Nechal jsem si udělat dochlazovací smyčku a 4cesný ventil, a proč kdybych chtel topit ručně ne automatem.


Muj názor je že dochlazovací smyčka má význam popřemyšlejte o tom pokud máte čerpadlo a vypne se. VIADRUS je tradičním ryze českým výrobcem litinové tepelné techniky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky