čtvrtek 2. srpna 2018

Nerezový termo jídlonosič

Termojídlonosič nerezový patrový pro přenášení pokrmů, který dlouho zachová jejich teplotu. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření a vrchní poklice. Nerezový termo jídlonosič patra, x l. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Všichni dopravci také fungují.


Sada obsahuje nerezové misky o průměru 13cm a výšce 7cm. Výška sady je 28cm, síla materiálu 5mm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Obsahuje čtyři misky o objemu l, které poskytují dostatečný prostor na polévku, hlavní jídlo, dezert nebo salát. Jídlonosič termo nerez patra, cm. Vhodný do myčky na nádobí.


Tří dílný nerezový jídlonosič STORE LINE určený k přenášení potravin a hotových pokrmů. Díky sadě zůstane vaše jídlo teplé než jej donesete. Rozměry: objem 4× l, pr. Pokrmům zajistíte dostatečnou hygienu a dlouho udrží svoji teplotu. Do myčky na nádobí jsou vhodné jen nerezové jídlonosiče.


Dvouplášťový termo jídlonosič udrží teplo dýl, než běžný jídlonosič. Termo jídlonosič nerezový 3-dílný - uchová potraviny po dlouhou dobu. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Termo zásobník je vyrobený z nerezové potravinářské chromniklové oceli.


Izolovaný - misky mají dvojitou stěnu, jakož i vrchní víčko. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Domácnost › Kuchyně › Dózy, boxy › Termoboxy, jídlonosiče Sahypaň görnüşi Akce. Plastové tělo s nerezovými vnitřními stěnami. Má však použití i pro domácnosti.


Termoobal lze použít i pro přepravu a uchovávání mražených popř. TERMO KOŠÍK, STYLOVÉ TERMOSKY A KONVIČKY. Súčasťou je kovový stojan, opatrený prackou, ktorá zaistí jeho pevné uzatvorenie a vrchný pokrievky. Praktický nerezový jídlonosič v pestrých barvách.


Uchová jídlo dlouho chladné, či teplé díky dvouplášťovému termo systému. Vnitřní strana misky z ušlechtilé nerez oceli. Součástí je také držadlo na vrchní části jídlonosiče, které je praktické a lze jej sklopit či zvednout pro přenos.


Třídílný jídlonosič z nerezové oceli je určen pro pohodlné přenášení potravin. Popis - Nerez jídlonosič 3. Objem jednotlivých misek l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky