čtvrtek 16. srpna 2018

Topná tělesa do líhně

A pokud si chcete postavit líheň nebo odchovnu sami, pak i pro vás máme vše potřebné - termostaty, hygrostaty, topná tělesa , topné kabely, obraceče vajec, apod. Jako novinku jsme do nabídky zařadili také kvalitní krmiva Energys, která rozvážíme po celé ČR. Naleznete u nás vysoce kvalitní líhně pro domácí i profesionální použití. Naše společnost má obrovské zkušenosti v dovozu zemědělských potřeb. Na objednávku dodáváme i vysokokapacitní líhně pro profesionální použití.


V našem sortimentu nechybí ani prosvěcovačky, teploměry a mnohé náhradní díly.

Schéma líhně Autor: Archiv ireceptar. Teplo vytvářejí elektrická topná tělesa , která regulujeme provozním a pojistným termostatem. Teplotu uvnitř líhně průběžně kontrolujeme vestavěným teploměrem.


Vlhkost v líhni zajišťuje odpařování vody z plochých táců na dně líhně nebo ponorná topná tělesa. Nově jsme zařadili do naší nabídky výrobky, které vám pomohou v boji proti čmelíkům. Topná tyč a připojovací sady nejsou součástí otopného tělesa.


Vhodné typy naleznete v příslušenství. Kombinace ústředního a elektrického vytápění Elektrické vytápění Ústřední vytápění Dekorativní radiátory s velmi zajímavým designem, připomínající rám obrazu. Vynikající funkční a dekorativní prvek do.

Koupelnová tělesa za skvělé ceny! Vybírejte z koupelnových radiátorů (otopných žebříků), designových otopných těles, otopných tyčí a příslušenství pro koupelnové radiátory. Topná tělesa - tyčové - Katalog Topná tělesa - tyčové. Náhradní tyčová topná tělesa do elektrických ohřívačů vody AEG, DZD Dražice, Elektolux, Gorenje, Hlavačka a Čech, Tatramat, Wterm a dalších bojlerů. Elektrická topná tělesa z našeho sortimentu jsou určena pro ohřev vody pro domácnost nebo pro ohřev otopné kapaliny v topném systému.


Liší se materiálem, typem závitu a typem hlavice. V továrně vyráběných líhních se používají jak externí čerpadla, tak i topná tělesa. Levnější tovární líhně vlhkost většinou neregulují a je tedy nutné vlhkost sledovat a udržovat manuálně. Otáčení vajec je pro správný vývin zárodku opět velmi důležité a to ze dvou důvodů. Ostatní topná tělesa - Katalog Ostatní topná tělesa.


Líhně na vejce, nazývané také jako inkubátory, jsou určeny k umělému odchovu drůbeže a jsou široce využívány chovateli v případě cíleného líhnutí drůbeže v chovu. Líhně jsou také využívány v případě, kdy nedochází k přirozenému líhnutí drůbeže, drůbež nesedí na vejci dostatečnou dobu a inkubace tak není možná. Chod líhně musí být přesný a spolehlivý, líheň musí být dobře čistitelná. Dbáme na to, aby materiál skříně na líhnutí dobře tepelně izoloval a na vnitřní ploše byl odolný proti vlhkosti.


Kolínkový teploměr do líhně L Kolínkový teploměr do líhně L - líhňový kolínkový teploměr ve tvaru L do líhně vajec s rozpětím teploty od 25° do 45°C. Zahnutý teploměr na měření teploty v líhních je delší stranou zasunut v sondě líhně , na kratší má stupnici pro odečítání aktuální teploty v líhni. Spotřebiče pro domácnost.


Tělesa s odkrytou spirálou. Termostaty a tepelné pojistky.

Naše rozhodnutí použít nástěnné konvektory MINIB bylo jednoznačně správné. Od prvních jednání, která vždy probíhala velmi korektně a vstřícně, přes naše náročné a speciální požadavky, kterým jste dokázali vždy vyjít vstříc a nalézt řešení, až po úspěšnou a bezproblémovou dodávku a realizaci. Umělá kvočna zajišťuje dostatečný přísun tepla pro jednodenní mláďata z líhně. V této části jsou pro vás připraveny náhradní topná tělesa pro fritézy. V případě poškození předchozího topného tělesa ho můžete nahradit novým z naší nabídky.


Náhradní plato na vajec do líhně na drůbež MVF Profi 6Kč. Přidat hodnocení obchodu. Elektrické topné tyče do koupelnových žebříku jsou vhodné hlavně v přechodném období, v době, kdy ještě není potřeba používat centrální vytápění. Různé topné programy umožňují pravidelné spouštění topné tyče a tím možnost vyhřát si koupelnu například na ranní vstávání nebo pouze v případě, že.


Popis: náhradní díl na bojler, topná spirála do bojleru, topné těleso do ohřívače vody Upozornění: provedení topného tělesa se může lišit od vyobrazení topného tělesa na obrázku - dle výrobce. Na funkci to nemá vliv. Dodávají se v provedení s termostatickou hlavicí nebo bez.


Hlavice je dále opatřena bezpečnostním termostatem, připojovacím kabelem a stykačem, který umožňuje i ovládání prostřednictvím HDO a nadřazené regulace otopného systému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky