pátek 17. srpna 2018

Co použít za kuchyňskou linku

Máte vybranou kuchyňskou linku a zbývá doladit poslední věc - jaký za kuchyň použít obklad? Stěna za kuchyňskou linkou je jednou z nejnamáhanějších částí kuchyně a zároveň je nejvíce vidět. Chceme aby byla dobře udržovatelná, vydržela i občasné hrubší zacházení a zároveň plnila i estetickou funkci.


Co za kuchyňskou linku ? Výhodou je, že ji můžete použít i na podlahu a kuchyň tak opticky sjednotit. Mohlo by vás zajímat: Vše, co jste chtěli vědět o stěrkách v koupelně.

Inspirace: Krásné kuchyňské moza. Nebojte se použít lino. Lina na trhu seženete nekonečné množství vzorů a barev. Ne každé je ovšem vhodné i za kuchyňskou linku.


O tom se raději včas informujte. Co určitě potěší je sympatická cena, snadná instalace i údržba. Podobného efektu docílíte také tapetou, které vypadají velmi dobře, když je správně. Co na stěnu za kuchyňskou linkou 5.

Pořídíte si novou kuchyňskou linku a stěnu mezi spodními a horními skříňkami vybílíte nebo barevně vymalujete. Netrvá dlouho a stěna je zamaštěná od prskajícího oleje, zažloutlá od mastnoty usazované z vaření a taková celá špinavá, že zcela ničí dojem z. Současná nabídka je tak pestrá, že se v ní zákazníci často ztrácejí. Jaká jsou vaše očekávání? Každý to zná, pořídíte si novou kuchyňskou linku a zanedlouho je stěna za ní zaneřáděná od prskajícího oleje z pánve a jiných agresivních nečistot.


Velmi praktické je obložit tuto stěnu po celé délce linky, nebo jen v její pracovní části omyvatelnými kachličkami. Elegantním řešením je kalené sklo (může se použít i jako ochrana laminované dřevotřísky za hořáky), vhodný je také kámen (i umělý, například Corian), nerez či takzvané kovolamináty, tedy desky (nejčastěji HPL), jejichž povrch tvoří metalická fólie, například z nerezu, hliníku či mosazi. Obkladová deska za kuchyňskou linku je tenčí. Materiál, který se dává za kuchyňskou linku je samozřejmě mnohem tenčí než klasická pracovní deska a nepřesahuje 16mm.


Je to tloušťka tak akorát, a co do výšky bohatě stačí přesah nad pracovní deskou cca 30cm. V kombinaci s podkladovou barvou či tapetou vytváří. Jaký obklad je nejlepší za kuchyňskou linku ? Předpokládám, že wenge. A co máte za podlahu v kuchyni? My právě plánovali barvu podlahy šedou.


Chcete-li v kuchyni něco opravdu odvážného, pak zkuste třeba omyvatelný nátěr, desku nebo barvu podobnou povrchu školní tabule (můžete si na plochu psát křídou, co bude třeba koupit), vyklepaný měděný plech, bambus apod. Kuchyňská studia Vám většinou nabízejí skříňky, police, pracovní desky, ale s detaily, jako je právě materiál za kuchyňskou linku , je jen na Vás. Zvolený materiál musí být funkční a musí něco vydržet, ale musí být snadno udržovatelný a samozřejmě i skvěle vypadat.

Možností co dát za kuchyňskou linku je mnoho. Na stěnu za kuchyň lze dát prakticky cokoli, co je voděodolné a omyvatelné. Proč třeba nezkusit známé stropní desky? Dnes se nevyrábí pouze čistě polystyrenové, ale i se speciálním umělohmotným povrchem a nejrůznějšími 3D efekty. Použít se dá také stěrka či moderní voděodolná malba, upravený korek apod.


Návody Kuchyně a kuchyňský nábytek Co dát za kuchyňskou linku ? Spolu vytvářejí jeden celek. Spodní, kterou přišroubujeme na desku a těsně ke stěně a horní profilovanou s tenkým. Cookies používáme na zlepšení kvality našeho webu.


Lišta se skládá ze dvou částí. Pokračováním procházení webu souhlasíte s jejich používáním. Objednávky v současné době odes. Ahoj lidi, dostal jsem za domácí úkol umýt linku nahoře. To mám za to, že jsem tak dlouhej!


Nevím, čím to udělat, abych se u toho zbytečně nenadřel. Zkoušel jsem jar, na nic. Real (zelený) už byl lepší, ale také nic moc.


Nemáte někdo zkušenosti, jaký detergent a jaký postup použít , aby se ta. Ve správném receptu nechybí tapety za kuchyňskou linku. Znáte recept na moderní vzhled kuchyně? Nechybí v něm praktické materiály, úložné prostory a tapety za kuchyňskou linku. Ty zvýrazní prostor za linkou, a díky omyvatelnosti oceníte i jejich praktickou stránku.


Už dávno se totiž nemusíte omezovat pouze na kachličky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky