středa 22. srpna 2018

Létající police na knihy

V nabídce naleznete police ze dřeva v masivu, či v kombinaci kovu a plastu. V barevném provedení černé, bílé, přírodního dekoru dřeva či šedé. Všichni jsme zvyklí na klasický tvar nástěnné poličky. Tady se ovšem princip obrátil a vypadá to, jako by police byla připevněna ke knihám. Trik stojí na jednoduchém principu: Dřevěný rám knihovny spojují kovové konzole, které nejsou vidět, jakmile poličku zaplníte knihami.


Položené knihy na polici budou vypadat, jako že levitují na stěně.

Tímto způsobem uděláte na Vaše návštěvy zaručeně kouzelný dojem! Součástí balení jsou vruty i hmoždinky , pošleme Vám tedy kompletní sadu pro uchycení na zeď ke každé polici. Knihovny jsou víc než jen police na knihy. Knihy mají jeden zvláštní dar: dokáží prostoru vtisknout útulnost a příjemnou atmosféru.


Díky širokému sortimentu polic na knihy a regálů na knihy v různých velikostech a barvách najdete v XXXLutz knihovnu přesně podle svého vkusu. Kromě těchto osobních věcí na ně samozřejmě můžete vystavit i různé dekorativní předměty. A pokud nemáte dost knih na to, abyste pořizovali celou knihovnu, police na stěnu poslouží dostatečně.


Jak už jsme výše zmínili, poličky jsou velmi univerzálním kusem nábytku, který slouží jak prakticky, tak dekorativně. Designové police do obýváku i pracovny za skvělé ceny ve skandinávskem stylu, retro, provence, moderním nebo vintage.

Polica na knihy v jednoduchom a účelnom dizajne. Drevená polica je vyrobená zo smreku s lakovaným povrchom. Polica sa jednoducho nasadí na tŕne, ktoré sa vopred upevnia v stene.


Potrebujete jednoduché skrinky do obývačky, deliacu stenu, regál do pracovne alebo prvé poličky na knihy do detskej izby? Uložte si dekorácie, knihy a hračky prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom sú vyrobené z dreva, kovu alebo MDF. Dřevěné nástěnné police a poličky na zeď Moderní polička na zeď je ideální místo, kam můžete umístit bytové dekorace, vázy, svícny nebo také výtvory vašich dětí, abyste je měli vy a vaši hosté vždy na očích. Kvalitní dřevěné police na knihy za nejlepší ceny.


Nábytek za výprodejové ceny. Vyberte si z široké nabídky. Vektorový obraz různých knih na polici. Možnost vrátit zboží do dnů. Nabízíme nástěnné police s osvětlením, ale také police na knihy nebo klasické police do skříně.


Police a poličky na zeď - na knihy a další. Dominuje zde nabídka polic z lamina, ale nesmí chybět ani vysoce kvalitní masiv nebo přírodní MDF či elegantní sklo. Můžete vybírat police ve velmi rozmanitých designech a stylech a samozřejmostí je úžasná paleta barev.


Praktické police pre každú domácnosť Ak hľadáte spôsob ako vyplniť prázdny priestor na stenách, praktické police pre vaše knihy a dekorácie sú tou správnou voľbou. Vyzdobte svoje steny netradičnými policami na knihy.

Nezabudnite výber materiálu prispôsobiť štýlu vášho zariadenia. Zarážka na knížky nevyžaduje žádnou montáž a její použití je velmi snadné. Jedna strana zarážky pro knížky se položí na polici a zatíží knihami - to úplně stačí k tomu, aby knihy držely ve vzpřímené poloze a nepadaly.


Tato zarážka na knížky je vhodná i pro ty menší police. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu.


Bílé police , dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky