pátek 31. srpna 2018

Jak funguje chladící nádoba na víno

Chladící nádoba na víno. Dvoustěnná nerezová chladící nádoba na víno je pěkná a zajímavá pozornost, které se potěší každý. Zajistí správnou teplotu Vašeho vína po dlouhou dobu a Vy tak budete servírovat svým hostům víno v. Stylové chladící obaly na láhve obsahují gel, který necháte nachladit v mrazáku, a pak nasadíte na láhev.


Zmrzlý gel funguje jako byste položili láhev do kyblíku s ledem. Obal je vyroben ze speciálního izolačního materiálu.

Praktická pomůcka pro víno , která Vás ušetří od odbíhání do ledničky! Tradičně netradiční chladící nádoba na víno s inovativním a funkčním designem od izraelského umělce, architekta a designéra Rona Arada si najde praktické využití nejen ve vašem mini baru. Obavy, jak uchovat, svačinu či oběd v teplých dnech čerstvé již mít nemusíte. Vaše problémy vyřeší tento chladící svačinový box.


Uvnitř boxu je ALU podšívka s pěnovou výplní. Ideální pro krabičkovou dietu nebo do práce, kde není lednička. Nyní dostupné pouze na prodejnách - osobní odběr Dostupnost v dalších prodejnách kika. Do nákupního košíku Na n.

V opačném případě se vytrácí jeho kvality, víno těžkne apod. Skvělé řešení, jež vás ušetří od odbíhání do ledničky! Na výběr máte z chladicích obalů v černém a Bordeaux provedení, dále chladicí nádobu z nerezu. Je všeobecné známo, že výrazná část Čechů si alespoň párkrát za týden dopřeje pár sklenic dobře vychlazeného piva.


Jsme však i národem milovníků vína, které se u nás také produkuje ve velkém. A k dokonalému prožitku z nápoje z hroznů je potřeba mít doma řadu doplňků z kategorie vše na víno. Pokud si takovou chladicí nádobu pořídíte, budete si moct vychutnat nápoj ve správné teplotě. Každý si nemůže dovolit chladicí skříň na víno nebo vlastní sklep.


Nerezová chladicí nádoba vám servírování usnadní. Ucha pro pohodlné přenášení. Stylová chladicí nádoba na víno bude funkční doplněk do Vašeho domova či restaurace. Vysoce kvalitní chladící nádoba na sekt či víno.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. FUCHS, Toro, Weis a dalších. Oválná nádoba z lehlého plastu, odolná vůči nárazům a teplotním změnám. Bilbo Peugeot Bilbo je užitečná věc pokud přijde na řadu čištění dekan. Slavnostní okamžiky si vyžadují neobyčejnou oslavu.


Se stylovou chladicí nádobou vytvoříte mimořádný okamžik, kdy si hosté budou moci vychutnat doušek šampaňského – ať již u stolu nebo v hotelovém pokoji.

Snadný způsob podávání chlazeného vína. Vnitřní gelovou vložku dejte do mrazničky zamrazit, pak jej vytáhněte a vraťte do obalu, do něhož vložíte láhev vína. Dodává se v dárkové kazetě. Cooler = chladící nádoba na víno.


Je jedno, zda máte raději bílé nebo červené. Důležité je, aby víno mělo optimální teplotu. Současné trendy hovoří o tom, že cooler je nutností pro letní sezonu.


Rozhodně je tedy třeba podávat šampaňské a vlastně každý sekt správně vychlazené. Měděná povrchová úprava na venkovní straně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky