pátek 31. srpna 2018

Dřevěný podstavec pod monitor

Tak jednoduchá pomůcka, jakou je podstavec pod monitor , vám může od těchto obtíží rychle pomoci. Podle pravidel správné ergonomie by měl být monitor v takové výšce, aby jeho horní hrana byla minimálně ve výšce očí. Dřevěný podstavec pod monitor slouží k zajištění správné výšky monitoru při práci na počítači. Horní hrana monitoru by podle správné ergonomie měla být ve výšce Vašich očí.


Většina vyráběných monitorů je však příliš nízko, a to vede ke zvýšenému namáhání krční páteře, bolesti zad a větší. Podstavce pod monitor › Podstavec Monitor 10. Kvalitně provedený dřevěný podstavec pod monitor v provedení lamino je nabízen v několika barevných variantách a ve čtyřech ergonomických výškách.


Jednoduchost, funkčnost, kvalita, desing a cenová dostupnost - to jsou výhody těchto podstavců pod monitor. Jednoduchý, hezký, funkční a cenově výhodný podstavec pod monitor. Pomůže díky optimální výšce udržet při práci vaše záda, krční páteř a oči v o. Většina běžných monitorů a stolů je však ve výsledku daleko níže, čímž se zvyšuje namáhání.


Ručná výroba kladie dôraz na originalitu, precíznosť detailov a podčiarknutie krásy prírodného materiálu. Pri navrhovaní podstavca pod monitor zostali prioritou čisté línie s miernymi uhlami, vďaka čomu podstavec získal atraktívny a štýlový vzhľad. Plastový podstavec pod monitor LCD nebo CRT s nosností kg.


Dokáže vám ušetřit hned několik cenných centimetrů pracovní plochy a to díky zásuvce ve spodní části pod monitorem, do které můžete uložit kancelářské potřeby jako. Podľa pravidiel správnej ergonómie by mal byť monitor v takej výške, aby jeho horná hrana bola minimálne vo výške očí. Väčšina bežných monitorov a stolov je však vo výsledku ďaleko nižšie, čím sa.


Slúži na umiestnenie monitora či notebooku do výšky očí, čím na. Zjednoduší práci s monitorem, umožní připojení vašich zařízení přímo do podstavce. Kancelárske potreby - internetový veľkoobchod s garanciou dodať kancelárske potreby ako kancelársky nábytok, kancelársky papier, kancelárska technika, občerstvenie a drogéria zajtra alebo zadarmo až do vašej kancelárie po celej SR! Levné podstavce pod monitory Alza.


Hlavním přínosem podstavců pod obrazovku je především možnost umístit ji do výšky. Nižší zásuvka s držákem pro klávesnici zajistí více prostoru. Pozrite naše modely stojanov pod monitor.


Pevné aj nastaviteľné v niekoľkých výškových stupňoch, s policou alebo miestom napr. Pokud máte doma velké rostliny, víte, že jejich přenášení není často úplně snadné. Je vhodný pro všechny průměry tamperů.


Usnadní, zrychlí a zefektivní práci v kavárenském provozu. Tříúrovňový stůl obsahuje vysouvací plochu pro klávesy, klávesnici a další zařízení. Hlavní deska disponuje rozsáhlou plochou, kam s přehledem umístíte laptop, sluchátka a hrnek s kávou. Rozměry (LxWxH) : 450x315x110mm. Elegantní podstavec umožňující vytvoření zvýšené.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Praktické využitie podstavca rozširuje držiak na telefón či tablet, výsuvný šuflíček a priestor pod podstavcom je určený na dokumenty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky