čtvrtek 9. srpna 2018

Škrabka na špagety tescoma

Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny. Vynikající pro přípravu jemných julienne proužků z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepel z prvotřídní nerezavějící oceli. Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele.


Unikátní škrabka s nastavitelnou tloušťkou slupky vynikající pro škrabání všech obvyklých druhů zeleniny i ovoce. Poloha je vynikající pro škrabání raných brambor, mrkve. Set škrabek PRESTO Expert obsahuje různé škrabky. TESCOMA má však pro vás dokonalé řešení.


S naběračkou z designové řady PRESIDENT špagety i ostatní dlouhé těstoviny snadno scedíte, přesunete na pánev nebo rovnou naservírujete na talíř. Snadno odstraní nečistoty ze sklokeramických varných desek, hladkých skleněných a porcelánových ploch apod. Vynikajúca pre ľahké čistenie zemiakov, zeleniny a pod. Naberačka na špagety PRESIDENT.


Takže jsem na její přání objednala a doplnila tím i kuchyň naší babičky. Myslím, že i ona si škrabku brzo oblíbí. Zeleninu již neškrábu ničím jiným. Rychle si člověk zvykne a pak už to měnit nechce. Cena je sice vyšší, ale protože mám škrabku již několik let a dávám ji běžně do myčky, tak jediné, co s ní je, logo zesvětlalo.


Jinak vše funguje, jak má. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nože, nůžky, bloky na nože. Nářadí a pomůcky na pečení. Na sklade Podberák na párky SPACE LINE.


Skladování a balení potravin. Zavařování,odšťavňování,kvašení,sušení. Tip: Inspirujte se naším videoreceptem třeba na tagliatelle s bazalkovým pestem a zároveň zkontrolujte, že máte všechny potřebné nástroje na vaření na dosah ruky. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. PRESIDENT myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie? Chcete vedieť, či je cena 6. Tescoma President je vyrobená z kvalitnej prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a je vhodná pre umývanie v umývačke.


Dodáváno s náhradní čepelí, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a. Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti. Jednoduše s ní naberete a naservírujete špagety a nudle. Naběračka na špagety Tescoma SPACE LINE je praktický pomocník do každé kuchyně. Je vhodná pro všechny druhy nádobí, vynikající také pro nádobí s nepřilnavým povrchem.


Materiál je žáruvzdorný a odolný do 2°C. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények. Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök.


Tescoma Presto je vyrobená z kvalitnej prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. President značky Tescoma bude praktickým a nenahraditelným pomocníkem každé hospodyňky. Všechny splňují vysoké nároky pro moderní a úsporné vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky