pondělí 6. srpna 2018

Piknikový koš bez vybavení

Naopak piknikový koš s výbavou je maximálně pohodlný a stylový. Najdete v něm opravdové nádobí, pohárky na víno nebo třeba chladící kapsu na pivo či sýry. Nádherné kvalitní piknikové koše z vrbového proutí.


Praktické koše na piknik či na výlet, koše s piknikovým vybavením i bez vybavení. Krásný neobvyklý piknikový koš upletený z ratanu v zemitých barvách je velmi prostorný a elegantní. Piknikové koše bez vybavení , Vingo.


Dopřejte si kávu s domácím dezertem, vychlazenou láhev vína, zapečené ciabatty… Venku v parku nebo u vody… Třeba jen minuty pěšky od kavárny je krásný a klidný park s výhledem na Ještěd. Svítí sluníčko a vy byste chtěli vyrazit na piknik? V tom případě si jistě vyberete z naší nabídky piknikových košů.


Krásné piknikové koše různých stylů, prázdné i vybavené koše pro dvě a čtyři osoby. Dětský proutěný košík - antique oválný - vsadka růže. Tmavě hnědý proutěný koš s vybavení pro neobyčejný piknik v přírodě by měl mít doma každý správný romantik. Ceny košů se liší od velikosti, materiálu, vybavení a tvaru.


Půjčíme vám veškeré vybavení a připravíme piknikový koš z celého našeho sortimentu dle vašeho přání. Klasický proutěný koš bez vybavení pořídíte už od 2Kč. Na vycházku lesem jedině s piknikovým batohem. Batohy jsou skvělou alternativou piknikového koše.


Hlavně pokud svůj oběd v trávě plánujete po. Vybavený piknikový koš , vybavená pikniková taška, vybavený piknikový batoh. Vše co můžete na pikniku potřebovat. Víko je odklopné a je přidrženo pomocí dvou řetízků.


Kufr je doplněn madlem pro snadný přenos. Uvnitř koše na piknik najdete vybavení pro pohodlný piknik čtyř osob. Součastí jsou keramické. Ano, piknikový koš odpovídá mým představám. Koupila jsem ho synovi k narozeninám a doufám, že se mu bude líbit.


Koš ještě dovybavím sektem, ubrousky a něčím dobrým. Komunikace při telefonické objednávce byla velice příjemná. Velké proutěné koše pojmou všechno, co pro pořádné pohoštění potřebujete.


S rukojetí, na zavěšení přes rameno, k přenosu bezinkové šťávy nebo lahví vína… Pro nejnáročnější milovníky obědů v trávě je k dispozici piknikový koš v plné výbavě. Při nákupu piknikového koše se nezapomeňte podívat, jak je řešeno uložení jednotlivých věcí. Nádobí a příbory by měly být uloženy tak, aby se při chůzi nepohybovaly a nehrozilo jejich. Nepoužívaný proutěný koš s červenou látkou a bílými puntíky uvnitř.


Cena je za koš bez vybavení (to už nemám). Dostali jsme před lety jako svatební dar, ale nepoužíváme ho. Jen byl položený v pokoji pro hosty - malinko je zaprášený, ale jinak bez vad. A takový piknikový koš z Paleta restaurant bude stát za to. Na své si přijdete, i pokud nemůžete jíst lepek – v nabídce je i koš s bezlepkovými dobrotami.


Aby byl váš piknik naprosto dokonalý, půjčí vám tady také dva polštářky, deku a sklenice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky