pátek 7. dubna 2017

Amica ebr 7331 aa

Amica ebr 7331 aa

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vodící lišty Tyto nerezové lišty vám usnadňují manipulaci s plechy, které jsou po vysunutí z trouby stabilní. Možnost jednoduše vyjmout a umýt v. Jej dizajn pritom vôbec nie je náročný ani prehnaný. Práve naopak, je príjemne jednoduchý a elegantný.


Neméně stylové jsou ovládací prvky, úchyt na dvířkách i budík uprostřed panelu, vše spolu dokonale ladí. Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či vstavaná el. Píše sa farba slonová kost, ale na obrázku je sneho biela farba. Ja by som potrebovala rustikalnu el.


Veškeré informace o produktu. Speciální program Rychlý ohřev dokonce dokáže předehřát troubu na 1°C za minuty, což je o rychlejší než u standardních trub. Amica pećnice opremljene su posebnim pravokutnim pločama koje privlače otpadne čestice zahvaljujući svom poroznom premazu. Kako biste očistili ploče jednos.


Amica ebr 7331 aa

Je vyhotovena v krásném a stylovém, až rustikálním designu. Budou vám ji obdivovat všichni známí. Trouba patří do energetické třídy A. Nabízí na výběr až programů ze kterých si určitě vyberete ten správný.


Budú vám ju obdivovať všetci známi. Rúra patrí do energetickej triedy A. Ponúka na výber až programov z ktorých si určite vyberiete ten správny. Pri pečení si môžete vybrať z programov na pečenie, napr teplovzdušnú funkciu, pri ktorej môžete piecť viac pokrmov súčasne. Dopřejte své milované kuchyni elegantní nádech minulosti. Retro se vrací do módy!


Amica ebr 7331 aa

Všetky informácie o produkte. Oblíbený model pečící trouby v retro designu pro běžnou rodinu od známého výrobce domácích elektrospotřebičů. Snadnou údržbu trouby zajistí katalytické samočisticí desky. Vnitřek trouby je navíc vyroben. Dodajte u listu želja Usporedite.


Raspoloživost po centrima. Stanja raspoloživosti proizvoda po prodajnim centrima su informativnog karaktera te su zalihe podložne promjenama. K dispozici má všechny běžně používané programy.


Amica ebr 7331 aa

Beépíthető multifunkcionális „A“ energiaosztályú sütő, melynek kapacitása liter. A sütő programmal rendelkezik, így például konvekciós programjának segítségével – amely lehetővé t. Její design přitom vůbec není náročný ani přehnaný. Právě naopak, je příjemně jednoduchý a elegantní. Doprajte svojej milovanej kuchyni elegantný nádych minulosti.


Potrpíte si na kvalitný dizajn, ale požadujete aj vysokú kvalitu? Amica dokáže rodinu aj vzácnu návštevu upútať hneď pri vstupe do miestnosti. Táto nadmieru kvalitná vstavaná rúra sa hodí predovšetkým do štýlových kuchýň, kde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky