úterý 4. dubna 2017

Lovecký zavírací nůž s pilkou

Každý muž má mít svůj nůž. A dvojnásob to platí u myslivce, zálesáka nebo lovce! Pokud by Vám z jakéhokoliv důvodu nepasovaly zavírací lovecké nože, tak máme v nabídce i lovecké nože s pevnou čepelí. Moderní nože jsou vyrobeny z odolných materiálů.


Legendární jsou zavírací lovecké nože z německého Solingenu.

Jedná se o krásné kousky z kvalitních materiálů. Lovecké zavírací nože od švédského výrobce Eka, německé Pumy nebo tuzemského Mikovu. Využití pro myslivce a lovce, ale i pro každého kdo tráví čas v přírodě. Lovecký nůž je nezbytnou pomůckou při jakékoliv činnosti v lese. Zde najdete lovecké nože s pevnou čepelí Mikov , zavírací lovecké nože s pojistkou Wenger , zavírací lovecké a myslivecké nože bez pojistky a houbařské nože.


Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího. Z armádních zásob máme jen to pravé pro military fandy.

Jsme army e-shop, který vám nabízí armádní originály. Tak si pospěšte, než vám je někdo vyfoukne! Překrásný ručně kovaný lovecký zavírací damaškový nůž Dellinger SISSO Sentinell s působivým designem a nejvyšší kvalitou včetně koženého pouzdra.


Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality. Bezpečnostní pojistka, Otvírák na konzervy, Pilka na dřevo, Plochý šroubovák, zavírací. Kvalitní kapesní nůž , který je vybaven i pilkou , otvírákem na láhve, otvírákem na konzervy, vývrtkou a páracím nožem. Na konstrukci větší části nože byla použita nerezová ocel AISI 440A o tvrdosti 56HRC. Nechybí bezpečnostní pojistka otvíracího mechanismu.


Rukojeť je vyrobena z imitace parohu. Již klasika od výrobce nožů Mikov lovecký nůž s pilkou. Kapesní nůž od firmy PUMA. Hospodářské úspěchy této továrny vedly ostatní obyvatele k zakládání dalších nožířských podniků a pomocných živností a zanedlouho byla většina mikulášovických občanů i občanů okolních obcí pracovně spojena s nožířskou výrobou. Na hřbetu čepele nože je vybroušena zubová pilka, která slouží k řezání kostí a nebo dřevin.


Nůž zavírací LOVECKÝ s pilkou dřevěná střenka 10cm. Victorinox Hunter lovecký kapesní zavírací nůž s pilkou multifunkční. Zavírací lovecký nůž s pilkou.

Velký zavírací lovecký nůž s pilkou. Praktický kapesní lovecký zavírací nůž s pilkou a nožem s vyvrhovací čepelí. Mil-Tec- obsahuje: nůž s pojistkou a velmi špičatým ostřím, pilku vhodnou na kosti ale i na drobnější. Lovecký zavírací nůž s nerezovou čepelí, pilkou, párákem, střenkou z jeleního parohu a koženým pouzdrem. PROVOZ ESHOPU NEOMEZEN, ZBOŽÍ ODESÍLÁME ! Multifunkční zavírací lovecký nůž od firmy Schrade, praktický pomocník pro všechny myslivce, lovce a příznivce pobytu v přírodě.


Nůž disponuje hlavní čepelí s hladkým ostřím a pilkou a oba tyto nástroje jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli 7Cr17. Nůž je dále opatřen pinzetou a kovovým šídlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky