pátek 21. dubna 2017

Kávovar sencor sce 200x

Kávovar sencor sce 200x

Možnost použít jako cestovní kávovar na kempování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Skvělá, čerstvě namletá káva má dokonalé aroma i chuť!


Kávovar sencor sce 200x

Vychutnejte si čerstvou překapávanou kávu, která zpříjemní den svou vůní. Káva, ktorá vás naozaj preberie. Taká je filtrovaná či prekvapkávaná káva. Vždy horúca, vždy po ruke - to všetko (a oveľa viac - napríklad čaj) zvládne len klasický kávovar. Tento překapávač má trysky, takže umožňuje přípravit kávu pro šálky najednou.


Navíc má ve výbavě ZDARMA dva porcelánové hrníčky. Ideální pro přípravu až šálků překapávané kávy najednou. Regulace intenzity aromatu, vyjímatelný omyvatelný trvalý filtr, funkce Anti-Drip a Drip-stop, zásobník na vodu o objemu l. Stabilitu zajišťují protiskluzové nožky.


Hlavní vypínač má světelnou indikaci provozu. MINI kávovar SENCOR SCE 200x bílý. Kávovar má trysky, takže umožňuje připravit kávu pro šálky najednou. Lze ho použít i jako cestovní kávovar na kempování, má vyjímatelný trvalý filtr a vyjímatelný odkapávací tácek.


Tento prekvapkávač má trysky, takže umožňuje pripraviť kávu pre šálky naraz. Navyše má vo výbave ZADARMO dve porcelánové hrnčeky. Hlavný vypínač má svetelnú indikáciu prevádzky.


Kávovar sencor sce 200x

Naším cílem je návštěvníkovi nabídnout recenze současných nejlepších produktů na českém trhu. Mimo to také obsáhlé a přitom srozumitelné informace o dané tématice. Kávovar značky Sencor umožňuje prípravu prekvapkávanej kávy a sypaného čaju. Pomocou dvoch trysiek dokáže pripraviť dve šálky naraz. Disponuje trvalým filtrom, ktorý je vyberateľný a umývateľný.


Jednoduché čistenie zabezpečuje vyberateľná odkvapkávacia tácka. Prístroj je vybavený trojnásobnou ochranou proti. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies.


Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Vyberateľný a umývateľný filter a tácka zaručujú ľahké čistenie prístroja. Dve trysky umožní prípravu dvoch šálok naraz. Na první pohled skoro není poznat, že se jedná o kávovar. Všude jenom samé oblé křivky.


Trysky kávovaru také skoro nejsou vidět. Přes přední stranu se klene velký světlejší pruh plastu. On vlastně celý přístroj je plastový, což. Informace v obchodě Skladem.


Možno ho použiť aj ako cestovný kávovar na kempovanie, má vyberateľný trvalý filter a vyberateľnú odkvapkávaciu tácku. Ako príslušenstvo sú aj hrnčeky, ktoré. NA JAPONSKOM NEBI VYŠLA ŽIARIVÁ HVIEZDA. Príbeh značky SENCOR sa začal písať už viac ako dvadsať rokov pred jej vznikom.


Japonsko riešilo otázku, ako naštartovať vojnou zdevastovanú ekonomiku a jednou z ciest sa ukázal štátom mohutne podporovaný nákup know-how z USA a Európy, do ktorého Japonci investovali viac ako miliardu dolárov. Ideálny pre prípravu až šálok prekvapkávanej kávy naraz. Regulácia intenzity arómy, vyberateľný umývateľný trvalý filter, funkcia Anti-Drip a Drip-stop, zásobník na vodu s objemom l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky