čtvrtek 6. dubna 2017

Dřevěné hrablo na sníh

Hrabla na sníh koupit o objednat u OBI. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jeho stabilní dřevěná násada je zakončena D-rukojetí, což zlepšuje úchop a manipulaci.


Cena je uvedena za hrablo. O vysokou životnost se bát nemusíte, protože na rozdíl od.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Připravujete se na zimu a sháníte nástroje na sníh Fiskars za rozumnou cenu? Spolehněte se na náš e-shop Fiskars-shop. U nás najdete velmi praktické a odolné nástroje na sníh Fiskars. Jako všechno ostatní zahradní nářadí Fiskars, i nástroje na sníh je do posledního detailu promyšlené.


Toto vysoce kvalitní dřevěné hrablo na sníh s bukovou násadou se výborně hodí k odstraňování velkých množství sněhu.

List je vyroben z robustní 5vrstvé překližky a je vybaven ocelovou hranou. Klemmfixsystem zajišťuje rychlou a jednoduchou montáž bukové násady. Veškeré informace o produktu. Hrablo na sníh má délku cca 1cm.


Pracovní část hrabla je vyrobena z vysoce teplotně i mechanicky odolného PP plastu s odolností až -32ºC, navíc zakončeného hliníkovou lištou. Ideální pomocník při sundavání sněhu ze střechy přístřešku. Více informací na hotove-pristresky. Shrnovače sněhu Fiskars jsou vyrobeny z lehkých materiálů pro usnadnění práce a snížení námahy zad.


Ergonomicky tvarované rukojeti usnadňují kvalitní úchop, tudíž se vám hrablo nebude smekat a Vy tak jednoduše odhrnete sníh z určitého místa. Okolo svého domu, v ulici, ale i na své zahrádce, kde taktéž potřebujete. Děti s ním mohou dělat to, co je nejvíc baví, a to pomáhat!


Odklízení sněhu je k tomu ideální příležitostí. Dobře padne do dětské ruky. Násada je z masivního dřeva, lopata z plastu.


Je dětská stabilní lopata na odklízení sněhové nadílky pro všechny malé pracanty a pomocníky na zahradě a před domem. Kolečkové hrablo na sníh s ocelovou tyčí a pracovním záběrem 6cm.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Plastový odhrnovač sněhu s kolečky. Levná hrabla na sníh - velký výběr naleznete online na BauMax.


WADER Lopata na sníh a písek velká Ledové království (Frozen) barvy. Dětská kovová lopata - hrablo s obrázkem s plastovými částmi na sníh či písek značky Wader. Zapojte svá dítka v zimě při odhazování sněhu. S timhle krásným hrablem to pro ně bude zábavou. Aby na něm byla dobrá zábava.


Kvalitní hrabo na sníh. Vyrobeno z 5mm tl hliníkové slitiny AlMgVyrobeno z 5mm tl hliníkové slitiny AlMgS cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Dřevěné garáže a přístřešky. Naše dřevěné garáže jsou vyrobeny tak, aby dokonale chránily vaše auto před nepříznivým počasím jako je sníh , déšť a kroupy.


My se v průběhu jednoho dne postaráme o garáž a garáž se postará o vaše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky