středa 5. dubna 2017

Rohová polička ikea

Využijte své stěny pomocí polic, které zajistí víc úložného prostoru a místa na vystavení věcí. Potřebujete polici s háčky do kuchyně? Nebo nástěnnou polici na knihy k posteli?


Přesvědčte se, co vaše stěny s našimi policemi a konzolami dovedou! Koupelna sice bývá nejmenší místností v bytě, zároveň toho ale musí skoro nejvíc zvládnout.

V ranní špičce půjde všechno snáz, když budete mít vše potřebné hezky na očích v policích. Uvolníte tak místo na podlaze a místnost bude vypadat větší. Skleněné police vybírejte online nebo v obchodním domě.


Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb. Volné police jsou minimalistické a elegantní a poskytují úložný prostor, na němž můžete vystavit své oblíbené věci.


Nabízíme je v mnoha různých rozměrech a stylech a můžete si je dokonce uříznout tak, aby měly požadovanou velikost.

Vhodné police si najděte online nebo v obchodním domě. Dvojitá rohová polička s mělkými přihrádkami. Díky přísavce se systémem Bestlock je uchycení jednoduché.


Nástenné police vytvoria ďalší priestor na skladovanie a vystavovanie. S našimi policami a konzolami zistíte, čo vaše steny dokážu. Informace o koronaviru a provozu IKEA. Preto náš obchodný dom v Bratislave vrátane reštaurácie, kaviarne, bistra a POP-UP v Košiciach zostanú až do odvolania zatvorené, a to z dôvodu nariadenia vlády Slovenskej republiky. Vážení zákazníci, zdravie je vždy na prvom mieste.


Závěsné police do rohu jsou praktické, vypadají dobře a spousta se toho do nich vejde. Stačí si jen vybrat tu pravou pro váš byt či dům. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici.


U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police, dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Většina potahů na pohovky se dá sundat a vyprat v pračce, aby obývací pokoj vypadal vždycky svěže.


Tento problém můžete vyřešit díky této přídavné poličce.

Můžete ji vložit do jakékoliv skříně – je přizpůsobivá a lze ji roztáhnout až do cm. Vhodná pro svou drátěnou konstrukci zejména do koupelny k organizaci například sprchových gelů, šamponů, houbiček atd. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Rohová stylová vyřezávaná polička s úložným prostorem vytvoří originální doplněk vašeho interiéru, jedinečně řezbářsky zpracované ruční řezby,dovezena z Indonésie v dobrem stavu.


Tenta exkluzivní polička je vyrobena z mahagonového dřeva, což zaručuje její dlouholetou životnost. Rohové kúpeľňové poličky, sklenené regály aj poličky bez vŕtania, teleskopické police, závesné police na dvere aj do sprchy, samodržiace poličky si vyberte na FAVI. Potrebujete odkladací priestor na knižky alebo len pekný doplnok do interiéru, na ktorý položíte rôzne sviečky, kvety či dekorácie?


Vyberte si kúpeľňovú policu, aby ste mali Vašu kozmetiku stále po ruke. Police a poličky pro pořádek v koupelně. Koupelnové poličky a police jsou připraveny vám posloužit vždy, když si potřebujete jen něco odložit a přitom zachovat alespoň dojem pořádku, nebo když chcete mít v koupelně určitou drobnost každý den po ruce. Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje. Regály a police můžou mít spousty podob.


Keď neviete, kam s tým, odložte to na policu. Vybírejte v ASKO – NÁBYTEK. U nás nájdete stovky poličiek na stenu, rohových políc, nástenných políc alebo regálov za skvelú cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky