středa 19. dubna 2017

Termoboxy s víkem

Vhodný na přepravu akvarijních rostlin při chladnějším počasí, tedy pokud teplota klesne pod 8°C. Termobox polystyrénový s víkem G, 5x 3x 2mm. Více informací v kolonce DOPRAVA VÝROBKŮ. Zaručujeme kvalitu materiálu a zdravotní nezávadnost.


Díky víku s podélným zámkem a izolačním vlastnostem jsou termoboxy výborné pro přepravu potravin. Jeho úkolem je udržet stejnou teplotu jídla co nejdéle.

Obvykle sestávají ze tří a více dóz, které lze do sebe zacvaknout. Díky vysokému okraji pro bezpečné stohování do sebe nastohované boxy zapadnou a při přepravě neujíždí. Velice snadno se čistí Vysoké izolační schopnosti při přepravě horkého i studeného jídla Zaoblené.


Přihlásit se Napište nám. Ceny jsou bez DPH K pokladně. Box je uzavíratelný rovným víkem se zapuštěným zámkem k. Polystyrénový termobox s víkem Z (EPS). Drží stálou teplotu, potraviny a nápoje se uchovají dlouho chladné a čerstvé, nebo naopak teplé.


Dále se používají v akvaristice.

S patentovaným bezpečnostním uzávěrem a silikonovým těsněním lze krabice 1 vzduchotěsně a vodotěsně uzavřít. Má dvojité odklápěcí víko, zaoblené hrany pro zvýšenou hygienu, zapuštěné rukojeti, stohovatelný. Přepravní termoboxy WESPA Jsou lisovány z pěnového polystyrenu EPS, čímž je zaručena vysoká životnost, pevnost a pružnost.


SKLÁDACÍ TERMOBOX S ODKLOPNÝM VÍKEM. Kvalitní izolační materiál vyplňující prostor mezi plášti je zárukou vysoké účinnosti při provozu. Společně s dostatečným příkonem topného kabelu zaručuje nastavenou vnitřní teplotu i při nízké okolní teplotě.


Přední část je opatřena odklopným víkem , dále regulátorem teploty a (hlavním) vypínačem. Dodavatel gastro vybavení pro hotely, restaurace, bary a kluby. Ověřený e-shop, garance 1 spokojenosti!


Euro přepravka s víkem vhodná k manipulaci a skladování zboží a součástek především ve strojírenském průmyslu. Všechny stěny i dno je plné bez otvorů. U nás nakoupíte vše pro gastronomii! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Predám nový čistý polystyrénový.


S vyjímatelnou dózou 1. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, plastová dóza s víčkem je vhodná do myčky, termobox v myčce nemyjte.

Vážení zákazníci, dnešní doba vyžaduje vysoce kvalitní komunikaci. S dodavateli, zaměstnanci, i se zákazníky. Krizí jsme překonali již několik a vždy to vedlo k pozitivním změnám.


Pevně věříme, že překonáme i tuto. Chceme, abychom tímto nouzovým stavem prošli s co nejmenšími škodami a rychle se dostali zpět do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky