úterý 11. dubna 2017

Bosch msm 67160 návod

Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. At Bosch we want you to help us improve the products and services we offer you an for that, we need to know your opinion. Can you help us answering this brief survey? It will not take you more than a minute. Reliable German BOSCH quality: The high quality stainless steel mixer foot is food safe, tasteless and its material does not colour.


Ideal for preparing hot delicious soups such as carrot or tomato soup. Pro Vaši bezpečnost Před použitím si tento návod pečlivě prostudujte, tak získáte důležité bezpečnostní pokyny a pokyny k ovládání pro tento spotřebič. Nedodržení instrukcí pro správné po. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis.


Jakmile si na něj jednou zvyknete, již bez něj nedokážete žít. Má velice silný a hlavně tichý motor a díky své nerezové mixovací noze vám pomůže rozmixovat třeba i horké pyré. Jeho široké možnosti použití nabízí nejen. Free Shipping Available.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Tyčový mixér Bosch MSM 671s veľmi silným a hlavne tichým motorom vám vďaka svojej nerezovej mixovacej nohe pomôže rozmixovať aj horúce pyré. Ponorný mixér BOSCH MSM 671je vybavený tichým. Vysoce kvalitní příslušenství: Extra velký sekáček a metlou pro šlehání smetany, bílků a lehkých těst.


Perfektní výsledky: rychlostí plus turbo tlačítko a QuattroBlade Pro. Snadné použití: velké knoflíky, SoftTouch povrch a patentovaný. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Největší elektro outlet v ČR. Nové elektro s nejnižší cenou na trhu.


Jeho držení je příjemné díky tvarované rukojeti a jejímu pogumování. Motor s příkonem 7W poskytuje výkonovou rezervu, díky které se nezadýchá ani při delším provozu (délka není v návodu omezena). Mixovací noha z nerezové oceli s ostrou čtyřbřitou čepelí QuattroBlade usnadňuje přípravu pyré, sekání a mixování. S mixérem je také možno sekat a šlehat.


Regulace otáček s rychlostmi a tlačítko Turbo pro maximální výkon. Order Your Bosch Spare Parts Online Now. With effect from today until further notice, Bosch Galleria will provide services to visitors ONLY by appointment.


Akonáhle si naň raz zvyknete, už bez neho nedokážete žiť. Má veľmi silný a hlavne tichý motor a vďaka svojej nerezovej mixovacej nohe vám pomôže rozmixovať napríklad aj horúce pyré. Jeho štíhle telo v šedočiernej kombinácii farieb má ergonomicky tvarovanou rukoväť, takže sa prístroj drží skvelo v ruke. Rukoväť je navyše vybavená protišmykovým a na dotyk príjemným povrchom Soft Touch.


Slovenský návod k mixér šlahač obsahuje dôležité informácie pre bezpečnú obsluhu, pre inštaláciu a pre.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky