pondělí 10. dubna 2017

Stanová látka

Vážení zákazníci, vzhledem k velkému počtu příchozích objednávek je aktuální termín expedice vaší objednávky - prac. Speciální projekt si pochopitelně žádá speciální materiály. Plátno ze směsi bavlny polyesteru, velice pevné a těžké, vhodné na výrobu tee-pee, jurty i různých jiných stanů. Dobře vypnuté plátno je téměř nepromokavé i bez impregnace.


Kvalitní přírodní tkaniny tvoří minimálně z přírodní materiály. Přírodní plachtovinu, známou pod názvem celtovina nebo stanovina, používáme k zakázkové výrobě plachet a plachtových přístřešků. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Predám 2ks zatemňovacej látky na závesy. My sme ich mali použité pár týždňov v takomto surovom neobšitom stave, takže nový majiteľ si ich vie pekne podľa vlastnej potreby prispôsobiť. Látka je naozaj kvalitná a výborne funguje na zatemnenie.


Z jednej strany je zelenkavá so. Potahové látky Tereza - prodej látek. Kategorie látek věnová zahradnímu nábytku. Nabízíme lehátkovinu, kterou naši zákazníci používají především při výměně potahu na skládacích kempingových židličkách či lehátkách, a to hned v několika šířích.


Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Vyšiješ na ně cherubíny.


Mo 26:7–13) pokrývka z beraních kůží. Outdoorové tkaniny jsou vhodné pro šití oblečení pro venkovní použití při sportovních a volnočasových aktivitách. Po dohodě se zákazníkem v naší tkalcovně utkáme tkaninu a na základě jeho požadavků ji obarvíme a opatříme různými úpravami ve vlastní barevně a úpravně tkanin.


Módu si zamilovala již jako malé děvčátko, tato láska ji vydržela až dodnes. Talentovaná slovenská návrhářka hledá inspiraci v každodenním životě a pod rukama ji vznikají nádherné, elegantní a čisté modely. Všade sú sieťky v 1 stave. Vonkajšia stanová látka je nepotrhaná a stan je nepremokavý.


Stan sa uchytáva jednoducho na priečne nosníky pomocou U svoriek. Metráž technických tkanin k další výrobě. U online plateb není možné platbu provést, pokud vám celkovou cenu nepotvrdíme nebo nezašleme jinou stanovenou na základě skutečných dopravních nákladů!


Využitie a typy maskovacích sietí. V súčasnosti spĺňajú maskovacie siete významnú úlohu, avšak inak to ani nebolo v minulosti. Najväčšie rozšírenie prišlo počas 2. Milí zákaznící, z dôvodu veľkého množstva objednávok, ktoré presahujú naše kapacity, sme sa rozhodli od 23. Exteriérová poťahová látka vhodná na hojdačky, markízy, vaky, obaly, autoplachty.


Je silne impregnovaná, nepremokavá, vodeodolná. Barevná stínící tkanina. Syn boha Herma pomylil luxusny kociar lepidiel nast kose Interpunkcne znamienko meno matildy Talianské muzské meno Hubert Čuch zvierat azer metrop Remisia po česky lopta madarsky baže Britský autor ofukovat dostatočný po anglický Ohnutie vyucujete v vnútri lek americký.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky